400 TL'ye Minecraft İçin Sistem Toplama

Typer31

Hectopat
Arkadaşlar Minecraft ve Fortnite için sistem topluyorum. Aliexpress'den ancak hangi parçalar uyumlu bunu bilmiyorum aslında elimde güçlü bilgisayar var ancak 2 kişi oynamak istiyoruz.

Maximum bütçe 400 TL. Bende olan 2 parça var (2 GB DDR2 800MHz rRAM, HD 5450 Graphic Card ). Oynanmıyor Minecraft. Bir de Pentium işlemci vardı ama denemiştim bu 3 parça ile çok kasıyordu. PSU, anakart yok. 4 GB DDR3 1333 MHz RAM olsa bile idare edebilir. Yardımınızı bekliyorum

400 TL'ye fortnite pek iyi bir şey olmayabilir PS4'e yönelin bence bulursunuz 450 TL'ye ikinci el.

Yalnız 400tl biraz fazla az değil mi ? Harcayacağın elektriğe yazık Arkadaşların dediği gibi 30fps civarı alırsın bu da minecraft için gerçekten iyi değil. Eskiden çok oynadım minecraft. Survival oynarken envanteri açtığında mouse imleci takılarak gecikmeli sürüklenecektir. Daha iyi bir bütçe olmadan malesef imkanlı görünmüyor. @SanayZockt kardeşimizin dediği gibi Fortnite'ı direkt olarak silmen bence de en mantıklısı

400 TL çok düşük bir bütçe. Bırak Fortnite'ı, Minecraft bile kaldırmaz. Bütçeyi arttırın hocam. O fiyata iyi bir bilgisayar bulmanız imkansız.

Çok alakasız bir mesaj olacak ama,

Ya 1050Ti olmuş 1200TL. Bundan sonra bir şey beklememek gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…