Merhaba. Benim laptopuma uygun sistemimi yormayacak ve kaliteli guzel bir oyun onermenizi istiyorum. Hikayeli acik dunya oyunu, yaris oyunu, Online oyunlari seviyorum onun disindaki her oneriye acigim. Bütçem 300 TL alti. Kaliteli oyun ise 400'e cikarabilirim. Teşekkürler.
Laptopum: Dell Precision 5520.
Bir aylık Game Pass alıp 80 TL'ye battefield 1, 2, 3, 4, 5 bunları oynayabilirsin Far Cry 5'te oynayabilirsin başka Forza Horizon 4'te oynarsın nett for sped serisini de oynarsın kasmadan bu oyunları bir dene istersen tek bir oyun almaktan daha mantıklı.
Grand Theft Auto V for PC offers players the option to explore the award-winning world of Los Santos and Blaine County in resolutions of up to 4k and beyond, as well as the chance to experience the game running at 60 frames per second.
Grand Theft Auto V for PC offers players the option to explore the award-winning world of Los Santos and Blaine County in resolutions of up to 4k and beyond, as well as the chance to experience the game running at 60 frames per second.
Benim dediğim daha mantıklı RDR2.çok sistem istiyor GTA 5 1080p düşük ayarda 30-50 FPS arası verir ama o kadar eski bir oyuna o para verilmez bence Game Pass al içinde çok fazla oyun var hikayelide çok oyun var Crysis serisi battefeld serisi net for spet serisi Forza Horizon serisi Ark var dinozor oyunu şehir kurma oyunu Cities Skylines var arazi oyunu show runner var bunların bazılarına sistemin yetmeyebilir ama bazılarına 1080p düşük ayarda oynarsın.