400 TL'ye Oyuncu Ekipmanları Önerisi

Emirhan Kabak

Megapat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. 400 TL'ye kulaklık(kulak dışı), oyuncu faresi ve oyun klavyesi olarak sizce ne almalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yıllarca kullanmak istiyorum diyorsan Logitech'den şaşmamanı öneririm, sistemimi ortalama 3 kez güncelledim ancak klavye ve mouse'mi yıllardır kullanıyorum (ortalama 6 yıl). Klavye tuşlarının arası sigara külünden gözükmüyor sen düşün. KLAVYE OLARAK bunu MOUSE OLARAK bunu tavsiye ederim.

Aslına bakarsan gaming klavyem var.Mause olarakda g300s alsan olur mu ? Birde kulaklık olarak Snopy SN-R10 olur mu ?

Aslına bakarsan gaming klavyem var.Mause olarakda g300s alsan olur mu ? Birde kulaklık olarak Snopy SN-R10 olur mu ?
Bilgisayar başında günde 2 saatini geçiriyorsan alabilirsin ama ben oturduğum zaman 4-5 saat oyun oynarım, film izlerim diyorsan sırf görsellik için o kulaklığı almanı tavsiye etmem, Gözüktüğü gibi değil 1-2 saat den sonra kulaklarına yaptığı baskı sonucu beynin akıcakmış gibi oluyor (csgo rank girildiğinde özellikle), çıkarınca o kadar rahatlıyorsun ki bir daha takasın gelmiyor. Harici olarak verebileceğim bir tavsiye yok, ben kulak içi kullanıyorum.

Peki bana kulakdisi olarak onerirsin.

Sent from my Vodafone Smart ultra 6 using Technopat Sosyal mobile app

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…