400 TL'ye Zoom İçin Bluetooth Kulak Üstü Kulalık Önerisi

Bütçe
400

mavideniz34

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, uzaktan eğitim sürecinde Zoom'da kullanmak için kulak üstü Bluetooth kulaklık arıyorum. Mikrofon ses kalitesi önemli. Dizüsütü bilgisayarda kullanacağım için mikrofonla kulaklığın eş zamanlı çalışması çok önemli. Anker Q10 aldım. Ancak kulaklık ile mikrofon Windows 10'da Zoom uygulamasında eş zamanlı çalışmadı. Böyle bir sorun yaratmayacak bir kulaklık arıyorum. Bütçem 400 TL'ye kadar. Yardımcı olursanız sevinirim.

Anker Soundcore Q10 aldım. Ancak Windows 10 Zoom uygulamasında mikrofon ve kulaklık eş zamanlı çalışmıyor. Ya mikrofon aktif oluyor kulaklığa ses gelmiyor ya da kulaklığa ses geliyor mikrofon çalışmıyor. Böyle genel bir soruna sahipmiş bu kulaklık.
Windows 10 ' da Zoom uygulamasında kulaklık ile mikrofon birlikte çalışıyor mu, denediniz mi hiç? Anker Q10' da böyle bir sorun yaşadım.Ve bu sorunu çözemedik.Ya mikrofon aktif oluyor kulaklığa ses gelmiyor ya da kulaklığa ses geliyor mikrofon çalışmıyordu.

.
Belirttiğiniz linkteki ürünün yorumlarında "bluetoth özelliğini pc de kullanmak istediğinizde çoğu zaman ses gelgit yapıyor ani patlamalar ve cızırtılar çıkarıyor anlayacağınız pc de kullanamazsınız" yorumu var. Bilgisayarda kullanım için pek uygun değil sanırım.

.
Bluetooth'lu (kablosuz), Zoom'da mikrofon sorunu yaşamayacağım kulak üstü bir kulaklık arıyoruz. Bu ürün güzel ama kablolu bir kulaklık.
.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı