4000-4100 civarı PC toplama

Bütçe
4000-4100 TL
Bu sistemi dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz sistemin eksileri: 8 GB ram olması ve kasa ekran kartınız çok ısınmada da on tarafta 3 fanli modelleri tercih etmeniz daha iyi olacaktır
Benim önerim ekran kartını 1660s yapmaniz- aralarinda 3-4 FPS var - geri kalan parayla da Rami 16 GB yapmanız
Bütçem üstte belirttiğim kadar. Genellikle oyun oynayacağım bir sistem olacak. Rust, Apex vb. açıkçası beni yüzüstü bırakmayacak bir sistem istiyorum. Yüksek ayarlarda oynatmasa da medium ayarlarda 60 FPS üstü olsa yeterli.
Bu sistemde ultrada 60 fps in üstünde alamiyacaginiz oyun çok azdir

Son düzenleme:
Parça parça sağdan soldan aklımdaki güncel fiyatları ile topladım. Google'a yazıp güvenilir bilindik ve en ucuz şekilde sitelerden bu fiyata toplanabilir.
Anladım teşekkürler.
Bu sistem mi daha iyidir yoksa Frequency1616 mı?

Biraz daha verip böyle yaparsanız çok iyi olur. Yapamazsanız kartı 1650S yapın.

Dosya Ekleri

• 4.5k.PNG
    4.5k.PNG
    44,6 KB · Görüntüleme: 43
@actanonverba Frequency1616 almayı düşünüyorum o iyi midir?
Fena değil gibi. 1660Ti güçlü bir kart ancak ikinci 8GB RAM'i mutlaka kısa zamanda eklemenizi öneririm. Veya arkadaşların belirttiği gibi 1660S de seçip direk 16GB RAM ile alabilirsiniz. Aralarında aman aman fark yok. P1 Killer sisteme de bakabilirsiniz.

Fena değil gibi. 1660Ti güçlü bir kart ancak ikinci 8GB RAM'i mutlaka kısa zamanda eklemenizi öneririm. Veya arkadaşların belirttiği gibi 1660S de seçip direk 16GB RAM ile alabilirsiniz. Aralarında aman aman fark yok. P1 Killer sisteme de bakabilirsiniz.
Youtube videolarından bakındığım kadarıyla S ile Ti arasında 3-4 fps fark ediyor. @Kagan2'ün dediği gibi yapmayı planlıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı