Photoshop, Office vb. programlar kullanacağım. Overclock düşünmüyorum. Güncel oyunları da az çok oynatacak en azından RX 570'li sistem önerilerinizi bekliyorum. 4200 lirayı esnetme şansım yok, ekipman da alacağım çünkü.
Bütçeni 72₺ esnetebilirsen yukarıdaki sistem, Rx570'li sistemden çok çok daha performanslı olacaktır. Hayır esnetemem derseniz eğer, SSD'yi Kingston A400 SSDNow 240GB 500MB-350MB/s Sata3 2.5" SSD - 230₺ ile değiştirebilirsiniz. Ama SSD kısmında şiddetle Samsung 860 Evo öneririm. Her yerde en beğenilen ve yıllarca performans kaybetmeyen bir SSD'dir kendileri.
Bütçeni 72₺ esnetebilirsen yukarıdaki sistem, Rx570'li sistemden çok çok daha performanslı olacaktır. Hayır esnetemem derseniz eğer, SSD'yi Kingston A400 SSDNow 240GB 500MB-350MB/s Sata3 2.5" SSD - 230₺ ile değiştirebilirsiniz. Ama SSD kısmında şiddetle Samsung 860 Evo öneririm. Her yerde en beğenilen ve yıllarca performans kaybetmeyen bir SSD'dir kendileri.
Hocam öneriniz güzel sağolun ama SSD 480 olsun ve ram 16 olsun kanaatindeyim. Bilgisayar sürekli oyunda kullanılmayacağı için GTX 1650'ye gerek yok. Ayrıca kasa pek havadar durmuyor. SSD için de Samsung'a çıkmaya gerek yok, yakın fiyat başka önerileriniz varsa bekliyorum.
Sonradan alınabilecek RAM ve SSD'ler için bilgisayarın diğer parçalarından ödün vermek bence mantıksız. Çünkü o parçalar eklenebilir fakat anakart işlemci ekran kartı değiştirmek, pahalıya mal olur. Ama yine de siz bilirsiniz. SSD konusunda yanlış düşünüyorsunuz. Yıllarca kullanılabilecek ve sıkıntı çıkarmayacak SSD en güzel tercih olacaktır ama yine takdir sizin.
Photoshop, Office vb. programlar kullanacağım. Overclock düşünmüyorum. Güncel oyunları da az çok oynatacak en azından RX 570'li sistem önerilerinizi bekliyorum. 4200 lirayı esnetme şansım yok, ekipman da alacağım çünkü.