Msi h310-a pro intel h310 anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi h310-a pro kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Kingston 480GB HyperX Fury 3D Serisi Sata 3.0 (Okuma 500MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Şeklinde bir sistem toparladım her türlü öneriye bilgiye açığım.
Tek sıkıntısı kasanın dahili 1 fanı olması, i3-9100f mi yoksa ryzen 5-2600 mü konusunu çok düşündüm ama intelden yana kullanmak istedim kararımı. Performans açısından 2600 ile eşdeğer olduğunu düşünüyorum. Kasa bakımından haklısın dostum.
Tek sıkıntısı kasanın dahili 1 fanı olması, i3-9100f mi yoksa ryzen 5-2600 mü konusunu çok düşündüm ama Intel'den yana kullanmak istedim kararımı. Performans açısından 2600 ile eşdeğer olduğunu düşünüyorum. Kasa bakımından haklısın dostum.
RAMPAGE RAMPART RGB MESH 600W 80 PLUS BRONZE 4x120mm RGB FANLI USB 3.0 KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Fan almam gerek ekstra 3 veya 4 acaba f/p açısından önerebileceğiniz ucuz fanlar var mı?
Ek olarak kasayı kendim montajlayacağım ve tam olarak tecrübem var sayılmaz, hava sirkülasyonunu ayarlamak için hangi fanı hangi tarafa döndürmem gerekir sizce?