4000-4300TL bütçeli sistem

Bütçe
4300

okanergun

Hectopat
Anakart:

İşlemci:

Ekran Kartı:

Kasa ve PSU:

RAM:

SSD:

Şeklinde bir sistem toparladım her türlü öneriye bilgiye açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa ve PSU çok kötü. Frisby almayın! Kalitesiz ve hava sirkülasyonu çok kötü. I3 9100F yerine R5 2600 çok daha iyi olur.

EKLEME: Bütçeniz yeterse 16 GB yapın RAM'i.

Eki Görüntüle 539367
Tek sıkıntısı kasanın dahili 1 fanı olması, i3-9100f mi yoksa ryzen 5-2600 mü konusunu çok düşündüm ama intelden yana kullanmak istedim kararımı. Performans açısından 2600 ile eşdeğer olduğunu düşünüyorum. Kasa bakımından haklısın dostum.

Eki Görüntüle 539381
Sistem @Caner Uncu hocamın sisteminin altına ezildi ama olsun
Estrağfurullah. Gayet güzel sistem olmuş ama pahalı.
2600, I3 9100F'ten daha iyi bir işlemci. 4/4 işlemci alınmamalı. R5 2600 6/12. Hata yaparsın, benden söylemesi.

Estrağfurullah. Gayet güzel sistem olmuş ama pahalı.

2600, I3 9100F'ten daha iyi bir işlemci. 4/4 işlemci alınmamalı. R5 2600 6/12. Hata yaparsın, benden söylemesi.
Haklısın daha uzun ömürlü ve oyun dışı işlemlerde de daha iyi verim alırım. Peki kasada hakkımı şundan yana kullansam? Ne düşünüyorsun?

Rampage ürünlerini almayın, önermiyorum. Corsair alın. Everest ürünlerinin kaliteli olduğu söylenemez.
Fan almam gerek ekstra 3 veya 4 acaba f/p açısından önerebileceğiniz ucuz fanlar var mı?

Ek olarak kasayı kendim montajlayacağım ve tam olarak tecrübem var sayılmaz, hava sirkülasyonunu ayarlamak için hangi fanı hangi tarafa döndürmem gerekir sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…