4000-4500 Sistem Toplama

Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Arkadaşlar hem PUBG için hem de kullandığım yazılım programları ve simülasyonları için bir sistem topluyorum. Bütçem dahilinde benim seçtiklerim aşağıda. Sizin önerecekleriniz var mı şu daha iyi olur diye? Sebebiyle beraber öneri yaparsanız memnun olurum.
  • Anakart :Gigabyte GA-AB350M-D3V
  • İşlemci :AMD Ryzen 5 1500X
  • Ekran Kartı :Gigabyte Aorus RX570 4GB
  • RAM :Corsair Vengeance 8GB 3000MHz DDR4 CL16
  • Depolama : HI-LEVEL 240GB SSD
  • Power Supply:Gamepower GP-500
  • Kasa :Power Boost VK-G1011S
  • Monitör :Viewsonic VA2261 21.5”
  • Kulaklık :(PUBG'de ses kasmak için önemli) Frisby Gamemax FHP-G1420B 7.1

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa, SSD ve PSU kalitesiz olmuş. Onlar yerine aşağıdaki bileşenleri tercih ederseniz çok daha iyi olur.

SSD: https://www.sinerji.gen.tr/adata-24...zma-450mb-sata-ssd-asu650ss-240gt-r-pmu416671
Kasa: https://www.sinerji.gen.tr/sharkoon...i-led-fan-usb-30-atx-mid-tower-kasa-pmu416074
PSU: https://www.sinerji.gen.tr/silverstone-500w-strider-serisi-80-guc-kaynagi-pmu401945

Kulaklık da kalitesiz ve galiba 150 TL civarında bir fiyatı var. Kulaklıklar hakkında çok bilgili değilim ancak eminim ki 150 TL'ye çok daha iyi bir kulaklık tercih edilebilir. Diğer arkadaşların yorumlarını bekleyin. Olmadı kulaklık için ayrı bir konu açın.

Kasa, SSD ve PSU kalitesiz olmuş. Onlar yerine aşağıdaki bileşenleri tercih ederseniz çok daha iyi olur.

SSD: Adata 240GB SU650 Okuma 520MB-Yazma 450MB SATA SSD (ASU650SS-240GT-R)
Kasa: Sharkoon Skiller SGC1 Window Siyah Mavi Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
PSU: SilverStone 500W Strider Serisi 80+ Güç Kaynağı

Kulaklık da kalitesiz ve galiba 150 TL civarında bir fiyatı var. Kulaklıklar hakkında çok bilgili değilim ancak eminim ki 150 TL'ye çok daha iyi bir kulaklık tercih edilebilir. Diğer arkadaşların yorumlarını bekleyin. Olmadı kulaklık için ayrı bir konu açın.
Önerilerin için teşekkürler. Bunlarla değiştirebilirim. Kulaklık için ise hepsiburada'da yorumları çok olumluydu ondan dolayı listeye aldım. Neredeyse aynı fiyatta başka bir kulaklık var: James Donkey. Linki burada bunu da düşünüyorum: James Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık Fiyatı
ekran kartı amd olmasa daha iyi olabilirmiş ama sistem çok güzel işlemci ile Anakartı çok güzel eğer aldıysan bir sorunu varmı ?
Ekran kartını f/p için seçtim. Gtx 1060 almak çok daha masraflı olacaktı. Sistemi daha almadım bu arada.
Gamepower gerçekten önermiyor musunuz?

Frisby, Everest, Snopy, Gamepower, James Donkey gibi markalar alınmaması gereken, kalitesiz markalardır.

Kulaklık bütçeye dahilse ekran kartı ve kulaklığı bu şekilde seçmelisin.

Bu sistem daha mantıklı olacaktır.

Siteden endişelenmenize de hiç gerek yok. Eskiden bu site Türkiye'ye ürün getirirken bu site uyanıklık yapıp ekstra gümrük parası diye para istiyordu. Şimdi o sorunu kaldırmışlar. KDV vergisinden başka hiçbir vergi ödemiyorsun. Gümrükte takılma gibi bir şansı da asla yok. Yani güvenilir bir sitedir. Hiçbir sorun çıkmaz. 4 ile 5 gün arasında ürünleri geliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı