Arkadaşlar, 4000-4500 TL arası bana F/P ürünleri toplar mısınız? Parça parça da olur, hazır sistem de. Sizin bilginize dayanarak bu akşam sipariş geçeceğim inşallah.
Arkadaşlar, 4000-4500 TL arası bana F/P ürünleri toplar mısınız? Parça parça da olur, hazır sistem de. Sizin bilginize dayanarak bu akşam sipariş geçeceğim inşallah.
İnce hesaptan r5 3600 aldım indirimli, diğer parçalar için yardım edermisiniz? 4000tl geçmeyecek şekilde
Vatandan böyle birşey topladım ama, sinerji de gigabyte gtx1660 super gaming oc 3fanlı 2136 tl bu ekran kartı yrrine onumu tercih etmeliyim?
Ve ssd'de değişim yapmalımıyım?
Corsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Bronze Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Gigabyte GeForce GTX 1660 Super Gaming OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Ramler en ucuz Vatan
Ssd en ucuz Vatan
Sizce böyle parça parçamı alayım yoksa hepsini Vatandanmı bilemedim siz ne dersiniz?