4000-4500 Sistem Toplama

En ucuz nasıl geliyorsa öyle alın. MSI modelinin soğutması iyidir. Daha fazla para vermenize gerek yok. İçiniz öyle rahat edecekse 3 fanlı modeli alın.

Biraz aşıyor ama değer ama yok alamam derseniz anakart farklı bir model alınabilir.

Arkadaşlar, 4000-4500 TL arası bana F/P ürünleri toplar mısınız? Parça parça da olur, hazır sistem de. Sizin bilginize dayanarak bu akşam sipariş geçeceğim inşallah.

Seçtiğiniz parçalar güzel. Alabilirsiniz.

Çok aşıyor hocam özür dilerim alamam bunları birde E. Kartı yok paylaştıklarınızda

İşlemci aldım hocam hazır sistem alamam artık saolun.

Eğer montaj yapabilirim. Bu işleri biliyorum dersen parça parça al. Eğer bilmiyorum , fazla bir şey yapamam dersen İtopya tarzı sitelerden al 50 TL gibi bir fiyata montaj yaptırabilyorsun. Sen sadece ekran kartını takacaksın.

En ucuz nasıl geliyorsa öyle alın. MSI modelinin soğutması iyidir. Daha fazla para vermenize gerek yok. İçiniz öyle rahat edecekse 3 fanlı modeli alın.

Teşekkür ederim. Vatanda ki uygun gibi geliyor arada 32TL oynuyor o yüzden hepsinide Vatandan alacağım. Saolun ilginiz için.
Monitöre 500tl ayırmıştım sonradan güncellerim diye limitim kalmadı zaten bana 75hz 60hz farketmez şimdilik yani 4-5 aylık bir monitör tavsiye edermisiniz?

Linki koymamışım ve yeni haliyle atayım:
100 TL civarı aşıyor sanırım siz kendi düşündüğünüz için çok aşmış olabilir

Alternatif anakartlar:

Monitör tavsiyem yok. Daha sonra güncelleyeceksen ikinci el uygun fiyata sağlam bir monitör bulursan al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…