En ucuz nasıl geliyorsa öyle alın. MSI modelinin soğutması iyidir. Daha fazla para vermenize gerek yok. İçiniz öyle rahat edecekse 3 fanlı modeli alın.
Arkadaşlar, 4000-4500 TL arası bana F/P ürünleri toplar mısınız? Parça parça da olur, hazır sistem de. Sizin bilginize dayanarak bu akşam sipariş geçeceğim inşallah.
Seçtiğiniz parçalar güzel. Alabilirsiniz.
MSI B450M MORTAR MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP mATX Anakart | ITOPYA
MSI B450M MORTAR MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP mATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile B450M MORTAR MAX ITOPYA'da.www.itopya.com
Kingston HyperX 8 GB DDR4 3000MHz Ram HX430C15PB3K2/8 Fiyatı
Kingston HyperX 8 GB DDR4 3000MHz Ram HX430C15PB3K2/8 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kingston HyperX 8 GB DDR4 3000MHz Ram HX430C15PB3K2/8 Fiyatı
Kingston HyperX 8 GB DDR4 3000MHz Ram HX430C15PB3K2/8 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
MSI MAG FORGE 100M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
MSI MAG FORGE 100M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAG FORGE 100M ITOPYA'da.www.itopya.com
GIGABYTE P650B 650W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
GIGABYTE P650B 650W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GP-650B ITOPYA'da.www.itopya.com
Biraz aşıyor ama değer ama yok alamam derseniz anakart farklı bir model alınabilir.
![]()
Teknobiyotik P1 Version 2020 - AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz, RX560 4GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Eğer montaj yapabilirim. Bu işleri biliyorum dersen parça parça al. Eğer bilmiyorum , fazla bir şey yapamam dersen İtopya tarzı sitelerden al 50 TL gibi bir fiyata montaj yaptırabilyorsun. Sen sadece ekran kartını takacaksın.Hocam bir sorum var uzun olacak ama,
Kasanın aynısı - Sinerjide 693TL
![]()
Corsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Bronze Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Corsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Bronze Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Anakartın aynısı - İtopyada 429TL
GIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart | ITOPYA
GIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile B450M S2H ITOPYA'da.www.itopya.com
Ekran Kartı - 3fanlı modeli 1660s'in 2136TL
![]()
Gigabyte GeForce GTX 1660 Super Gaming OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Gigabyte GeForce GTX 1660 Super Gaming OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ramler en ucuz Vatan
Ssd en ucuz Vatan
Sizce böyle parça parçamı alayım yoksa hepsini Vatandanmı bilemedim siz ne dersiniz?
En ucuz nasıl geliyorsa öyle alın. MSI modelinin soğutması iyidir. Daha fazla para vermenize gerek yok. İçiniz öyle rahat edecekse 3 fanlı modeli alın.
Monitör tavsiyem yok. Daha sonra güncelleyeceksen ikinci el uygun fiyata sağlam bir monitör bulursan al.Teşekkür ederim. Vatanda ki uygun gibi geliyor arada 32TL oynuyor o yüzden hepsinide Vatandan alacağım. Saolun ilginiz için.
Monitöre 500tl ayırmıştım sonradan güncellerim diye limitim kalmadı zaten bana 75hz 60hz farketmez şimdilik yani 4-5 aylık bir monitör tavsiye edermisiniz?
Monitör tavsiyem yok. Daha sonra güncelleyeceksen ikinci el uygun fiyata sağlam bir monitör bulursan al.
Sahibinden.com'a bakın. Size en yakın satıcıyı bulun. Ürünü kontrol ederek alabilirsiniz veya çevrenizde bilgisayar parçası satan yerler varsa oralardan kontrol ederek de alabilirsiniz.2.el olarak hangi sitelere güvenebilirim varmıdır bilginiz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.