4000-4500 TL Custom klavye önerisi

Bütçe
4000-4500

ertax

Decapat
Daha fazla  
Custom klavye toplamak istiyorum fakat neredeyse hiç bilgim yok denilebilir. İnternetten okuduğum kadarıyla gmk67 kit olarak iyi hem de AliExpress'te indirimde şu an. Farklı kit, switch ve keycaps önerisi yaparsanız sevinirim. Switch olarak da tok ve sessiz switch tercih ederim.

Switch olarak kesinlikle bunu önerebilirim isterseniz başka da önerebilirim:
Gmk67 yi kaça buldunuz bilmiyorum ama gmk81 ve 87 ye de bakabilirsiniz
bütçenizi aşabilir hi75 ve hi8 de var.
keycaps sizin kendi seçiminiz yalnız tuşların hepsi kitinizle uyumlu mu dikkat edip almanız lazım şu benim çok hoşuma gidiyor:

Switch olarak kesinlikle bunu önerebilirim isterseniz başka da önerebilirim:
Gmk67'yi kaça buldunuz bilmiyorum ama gmk81 ve 87'ye de bakabilirsiniz
Bütçenizi aşabilir Hi75 ve HI8 de var.
Keycaps sizin kendi seçiminiz yalnız tuşların hepsi kitinizle uyumlu mu dikkat edip almanız lazım şu benim çok hoşuma gidiyor:

Switchi cidden beğendim. Gmk67'yi de 1300TL'ye AliExpress'te buldum. Peki bu ürünleri AliExpress'ten mi almak daha mantıklı sizce yoksa Amazon'dan mı? Herhangi bir sorun yaşar mıyım yaşarsam hangisinde daha rahat çözebilirim sizce? Fiyat açısından AliExpress daha uygun gibi geldi bana çünkü.

Switchi cidden beğendim. Gmk67'yi de 1300TL'ye AliExpress'te buldum. Peki bu ürünleri AliExpress'ten mi almak daha mantıklı sizce yoksa Amazon'dan mı? Herhangi bir sorun yaşar mıyım yaşarsam hangisinde daha rahat çözebilirim sizce? Fiyat açısından AliExpress daha uygun gibi geldi bana çünkü.

Hocam bir sıkıntı yaşamazsınız satıcı markanın kendisi zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
satın aldınmı. eğer almadıysan bende custom gmk 67 outemu silent peach switch olan custom klavye var satmayı düşünüyorum benden satın alabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı