4000-4500 TL klavye önerisi

Morgenstjerne

Hectopat
Daha fazla  
Aşağı yukarı bu aralıkta bir klavye arıyorum. YUNZII IF99 modelini bir arkadaşımda tecrübe ettim ve hoşuma gitti ama daha iyi alternatifler de olabilir diye sormak istedim.

Aşağı yukarı bu aralıkta bir klavye arıyorum. YUNZII IF99 modelini bir arkadaşımda tecrübe ettim ve hoşuma gitti ama daha iyi alternatifler de olabilir diye sormak istedim.
Boyut tercihiniz nedir?

Hiç fark etmiyor benim için. Tek kriterim kullanımının keyifli olması.
Çıkabilirseniz bunlara bakın derim.

Epomaker H57 Tri modeli biraz daha düşük bütçede önerilmişti, Galaxy 100 modeli le arasında çok fark var der misiniz?

Epomaker H57 Tri modeli biraz daha düşük bütçede önerilmişti, Galaxy 100 modeli le arasında çok fark var der misiniz?

Var, Galaxy çok daha kaliteli bir ürün. 4 bin bütçesinde de bunlara bakılabilir. Hazır bütçe varken alüminyum kasa altına bence düşmeyin.

Furycube F75 Pro ve Epomaker Galaxy 100 arasında kaldım hocam. 3000-3500 bütçelerden buralara kadar çıktım kendimi durduramadım. Son olarak siz ne dersiniz? Ya da bu kadar bütçe çıkmışken daha iyisi var mı?

Daha iyisi her zaman vardır hocam. Önemli olan bütçenizde en iyisini ve en beğendiğinizi almanız. F75 Ultra da bakabilirsiniz, gerek yok derseniz boyut tercihinize göre ikisinden birini alın geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…