4000-4500 TL Monitörlü PC Toplama

Tamam işte sorun orada. Direk Vatan Bilgisayar olması sıkıntı zaten. Pahalı fiyatlarını ve satış temsilcilerini saymıyorum bile.

Benim topladığım sistem, kaliteli bileşenlerden oluşuyor. O PSU ile sistemimi asla kullanmazdım. Bileşenlerini, kalitesinden emin olduğun bir PSU'ya emanet etmen önemli.
PSU 80+ fakat iyimidir kötümüdür sıkıntı yaratır mı bilemem.
 
Kalite kısarak mı ? Kaliteli hale getirerek demek istediniz herhalde.
Kaliteli hale getirerek toplam fiyatı düşürmeniz garip bir ironi .Ayrıca açıklamadan arkadaşın yeni bir bilgisayara muaccel şekilde ihtiyacı olduğu görünüyor.Parçaları farklı bilinmedik yerlerden sipariş etmek yerine sinerji gibi güvenilir bir yerden hepsini sipariş etmek de daha mantıklı olurdu.
 
Arkadaş elektrik kesilince görürsün 80+ olmasının önemini yazdığı için yazdım. Dediğim gibi bilemem her 80 + PSU iyimidir değilmidir böyle bir iddiam yok. Bu PSU da OVP, OPP, UVP var diğer PSU larda + olarak ne var koruma olarak.?
 
Xigmatek kaliteli bir markadır. Vatan'daki PC alınabilirdi ancak ne yazık ki var deseniz de stoklarda yok . Stoklarda varsa da mağazaya gittiğinizde 3500₺'den 4500₺ civarına çıkabilir o fiyat. İsterseniz gidip sorun bi'.
@Oreki 'nin sistemi alınabilir. Oyunlar için 1050Ti yeterlidir. 1060 da koyabilirdi ama hiç bir şeyden kısmayıp her şeye yüklenmiş. SSD haricinde çok güzel bir sistem.
Parçaları farklı bilinmedik yerlerden sipariş etmek
Sistemdeki ürünlerin hepsi güvenilir yerlerden.
 
İşte farklı sitelerden alışveriş yapmanın bir avantajı bu. Parçaların fiyatlarını tek tek araştırmanız, size fiyat konusunda avantaj sağlar.
O dediğiniz biraz tercih meselesi ben toplamda 100-200 tl az vermek yerine hızlı ve toplu olarak bildiğim yerden gelmesini tercih edersim.

Zaten sistemdeki yerlere güvenli değil demek istemedim daha önce o siteleri deneyimlemediğim için ben oralardan toplamadım.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı