4000-4500 TL sistem toplama

Buyrun hocam:

Toplam:4900TL civarında oldu. ram 2*8 halinde tek kanala düşürürseniz 250TL kadar düşecektir fiyat.
Bence bu PSU değil bu olmalı indirimde şuan:

Buyurun hocam:

Toplam: 4900TL civarında oldu. RAM 2*8 halinde tek kanala düşürürseniz 250TL kadar düşecektir fiyat.

Hocam bu sistem pek olmamış. Bir yerde patlamışsınız ama tam kestiremedim. G.Skill RAM'ler yerine 3200MHz Adata RAM'ler alınabilir 50TL daha ucuza gelir.

Buyrun hocam:

Toplam:4900TL civarında oldu. ram 2*8 halinde tek kanala düşürürseniz 250TL kadar düşecektir fiyat.
Hem farklı mağazalardan toplanmış hem de bazı markaların adını duymadım bu sistemde.

Sadece kasayı Corsair Carbide Spec Delta yapın. Geriye kalan para ile de 500GB HDD alınabilir. Zaten sistemde +240GB SSD'de mevcut.
Eğer bütçeden 300TL gibi bir rakam artarsa bu sistemi öneririm.
Hem farklı mağazalardan toplanmış hem de bazı markaların adını duymadım bu sistemde.

Hocam benim sistemi alabilirsiniz

Hocam sizin adını duymamamış olmanız benim sorunum değil. Hepsi gayet kaliteli parçalar.

Hocam benim topladığım sistem hem daha iyi ve ucuz olmuş. Ben 5500XT koydum siz 1650S. Denk ama kasa konusunda hem daha iyi bir sistem ve sizin sistemden 150TL daha ucuz.

Anakart:
Ekran kartı:
İşlemci:
SSD:
RAM:
PSU:
Kasa:
Sistemin fiyatı biraz aştı arkadaşların tavsiyeleri ile bir şeyi düşürlürse bence iyi bir sistem olabilir.😁 RAM'i 8 GB yapıp sonra 16 GB çıkarabilirsiniz bence o zaman fiyatı size uygun oluyor.😉

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı