4000-4500TL laptop önerisi

KatliyaM

Hectopat
Katılım
14 Aralık 2017
Mesajlar
1.341
Selamlar arkadaşlar, bir arkadaşım gündelik işleri ve arada CS:GO, LoL gibi oyunları oynamak için bu fiyatlarda bir laptop arıyor. Üst segment laptoplara hakim olsam da alt segmentlere biraz yabancıyım. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler :)
 

Hocam bu bütçeyi aşıyor ama başka önerileriniz varsa onlara açığız :)


Bu laptopta benim araştıramlarım sonucu bulduklarımdan hocam aklımdaki tek soru TFT panel ile TN panel farkı nedir ?


Bu da aynı şekilde diğer bulduğum bir laptopdu hocam.
Sizce Acer mi HP mi tercih edilmeli?
 
Bu laptopta benim araştıramlarım sonucu bulduklarımdan hocam aklımdaki tek soru TN panel olması üzer mi?
Benim size önerdiğim HP Rebak model laptop da TN panel. IPS panel olması daha iyi olurdu tabii ki fakat bu bütçede aranacak ilk şey bu değil performans olmalı. Dolayısıyla güncel bir işlemciye sahip model tercih etmek istedim.
Bakıldığında Acer'ın 4. nesil Ryzen kullanan modelleri daha pahalı, 4500 TL'yi aşıyor. Hem bütçe olarak hem de üzmeyecek bir marka olduğundan HP tavsiye ederim.
Bu fiyatına göre iyi, güzel bir laptop fakat söylenilen bütçeyle arasında 1200 TL fark var.
 
Hocam naptınız 5.700TL bu 😅
5300 e de düşüyor. Bu fiyata alınmaya değer tek ürün olduğu için bunu attım. Daha ucuza alacağınız laptopların ekranı kalitesiz, işlemcisi kötü ve süründürecek. Kasaları bataryaları menteşeleri rezalet. O yüzden bu fiyata çıkabilirseniz bunu alın. Daha ucuza alacağınız bilgisayarlar üzecektir.
 
5300'e de düşüyor. Bu fiyata alınmaya değer tek ürün olduğu için bunu attım. Daha ucuza alacağınız laptopların ekranı kalitesiz, işlemcisi kötü ve süründürecek. Kasaları bataryaları menteşeleri rezalet. O yüzden bu fiyata çıkabilirseniz bunu alın. Daha ucuza alacağınız bilgisayarlar üzecektir.

Haklısınız hocam ama bütçe buna el veriyor😔
 

Yeni konular

Geri
Yukarı