4000-5000 TL arası sistem tercihi

Bütçe
4000-5000

cghcghcgh

Centipat
Daha fazla  
Bu 4 sistem arasında bir tercih yapmayı düşünüyorum. Isınma problemi yaşamak istemiyorum, soğutmaya dikkat ederek F/P olarak siz hangi sistemi seçerdiniz?

5000₺ limite kadar bazı ekle çıkarlar yapabilirim. Benim tercihim 4. attığım bağlantıdaki "Thaldrin-Gamer" sistemini seçmek ve RAM'ini 2x8GB yapıp SSD'yi Toshiba OCZ 480GB olarak seçmek.

Önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu 4 sistem arasında bir tercih yapmayı düşünüyorum. Isınma problemi yaşamak istemiyorum, soğutmaya dikkat ederek F/P olarak siz hangi sistemi seçerdiniz?

5000₺ limite kadar bazı ekle çıkarlar yapabilirim. Benim tercihim 4. attığım bağlantıdaki "Thaldrin-Gamer" sistemini seçmek ve RAM'ini 2x8GB yapıp SSD'yi Toshiba OCZ 480GB olarak seçmek.

Önerileriniz nelerdir?
Ne olursa olsun bu dönemde rx almak yerine 1650s almak aşırı mantıklıdır.

Bu sistemlerin hiçbiri alınmaz bana sorarsanız. Hepsinde en az 1 adet kalitesiz parça var.
ss372.PNG

1600 AF neredeyse 2600 ile aynı diye en mantıklısı bu ve kasa daha iyi. 16GB RAM koydum ve 1650 Super'in kaliteli bir modeli.
Sinerji'den topladım.

Bu sistemlerin hiçbiri alınmaz bana sorarsanız. Hepsinde en az 1 adet kalitesiz parça var.
Eki Görüntüle 545029
1600 AF neredeyse 2600 ile aynı diye en mantıklısı bu ve kasa daha iyi. 16GB RAM koydum ve 1650 Super'in kaliteli bir modeli.
Sinerji'den topladım.
Ben Thaldrin Gamerdan RX 580 8 GB modelini aldım 16 GB ram yapınca 4700 TL civarına geliyor bence Thaldrin Gamer daha mantıklı.

Ben Thaldrin Gamerdan RX 580 8 GB modelini aldım 16 GB ram yapınca 4700 TL civarına geliyor bence Thaldrin Gamer daha mantıklı.

Nasıl, memnun musunuz? Herhangi bir sorun çıktı mı? Isınma yaşadınız mı?

Ne olursa olsun bu dönemde rx almak yerine 1650s almak aşırı mantıklıdır.

Eki Görüntüle 545029
Sinerji'den topladım.

Bu sistemde işlemciyi ryzen 5 2600'a çekersek, 5.200₺ civarına denk geliyor bunu tercih etmeli miyim o zaman?

@cghcghcgh
Fiyatına göre çok iyi sistem ancak SSD'nin değiştirilmesi gerekiyor.
Onun dışında kasa+PSU olarak Spec-05 550W 80+ seçmenizi öneririm, daha bilindik ve hava akışı fan takılınca fena değil, hazır olarak gelen kasanın önü cam, çok sağlıklı diyemem. Bütçe varsa MB511 650W 80+ koyun ama sizin sisteme biraz fazla. İleride yükseltme yapma ve çok daha iyi bir hava akışı için MB511 alabilirsiniz 200TL fark ödeyerek.

Eki Görüntüle 545029
1600 AF neredeyse 2600 ile aynı diye en mantıklısı bu ve kasa daha iyi. 16 GB RAM koydum ve 1650 Super'in kaliteli bir modeli.
Sinerji'den topladım.

Hocam aynı parçaları sinerji sitesinde topluyorum daha fazla fiyat çıkıyor sizinkine göre ben de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı