4000-5000 TL sıfır ekran kartı önerisi

Bütçe
4000-5000
Onu sormadım ki, ne sıkıntı yaşadığını sormuştum. Neyse, ikinci ele bakmaktan başka çaren yok şimdi bütçe artıramıyorsan. Güzel güzel kartlar var ikinci elde, neden risk alacakmışsın ki? Onu anlamadım.
 
@Mehmet Eren Sarmusak bu bütçedeki sıfır ekran kartları fiyatına değmez. İkinci elde taş gibi 6600'ler var ama sen sıcak bakmıyormuşsun. Öyleyse bekleyip bütçe artırmaktan başka çaren yok. 300-400 koysan sıfır 6600 gelir.

Ne gibi sıkıntı yaşadın bu arada? Merak ettim. @Mehmet Eren Sarmusak

Zamanında 600 TL PS3 almıştık. Adam benim kuzenin arkadaşıydı. İlk başlarda güzeldi her şey de sonradan sürekli donmalar falan oluyordu. Ben yine eminim adam temiz kullanmıştır da sonuçta garantisi yok. Benim kuzen de RX 460 aldı 800 TL'ye. Performans videolarında ki gibi performans vermiyor. Sistemlerde eşit neredeyse.

Onu sormadım ki, ne sıkıntı yaşadığını sormuştum. Neyse, ikinci ele bakmaktan başka çaren yok şimdi bütçe artıramıyorsan. Güzel güzel kartlar var ikinci elde, neden risk alacakmışsın ki? Onu anlamadım.

Dediğim gibi adam temiz kullansa bile yine bana geldiğinde bir sıkıntı çıkar. Kullanıcı hatası çıkabilir. Elimde patlar 4 bin TL.
 
Ayrıca yine gördüğüm yazılara dayanarak, ana kartım PCI-e 3.0 olduğu için PCI-e 4.0 ekran kartı aldığımda PCI-e 3.0 da çalışıyormuş.

Hocam şimdi bir de 4-5 bin TL para verip ikinci el almak da bana riskli geliyor ya.

Piyasa hep böyle. Ben yıllardır bütün PC mi 2.ellerle yükselttim ve daha karlı. İsmini söylemek doğru mu bilmiyorum fakat dolap ikinci el uygulamasından topladım. Ve ürün geldiğinde test etmeye zamanında oluyor sonuçta Trendyol altyapılı site. Test ettim ürün temizdi beğendim ve aldım. Şu mantıkla bakabilirsin bir ürünün sıfır fiyatı ürünü kullanmaya başlanıldığı zaman değeri düşmeye başlar. Ama sen ikinci el temiz alırsan o ürün zaten ikinci el fiyatı olduğu için satmaya kalktığın zaman yine hemen hemen aynı fiyata satabilirsin. Ama sıfır alıp satmaya kalktığında aynı fiyat imkansız bunu biliyoruz. Bu yüzden ben böyle yapıyorum ve çokda karlı elde bütçe kalıyor.
 

Geri
Yukarı