4000-5000 TL Sistem Önerisi

@Erhan Ulaş SSD olarak V300 serisinden uzak dur. Biraz araştırma yaparsan görürsün Kingstonun ne büyük bir ***lik yaptığını. Kısaca diğer SSDlere göre daha yavaş diyelim. Kesinlikle 850 EVO'ya yönelinmesi lazım bana kalırsa.
 
@Erhan Ulaş SSD olarak V300 serisinden uzak dur. Biraz araştırma yaparsan görürsün Kingstonun ne büyük bir ***lik yaptığını. Kısaca diğer SSDlere göre daha yavaş diyelim. Kesinlikle 850 EVO'ya yönelinmesi lazım bana kalırsa
Ben onu fiyatı bir nebze azaltsın diye koydum daha fazla pahalansın istemedim gerçi bir 50-60 TL kadar fark var.
 
Arkadaş GTX 970'li sistem kurmuştu. MSI firmasının yamuk yapacağını pek zannetmiyorum, military class sonuçta. SSD, SSD'dir bana göre o 100 MB/Saniye fark sen kullanırken yada testlerde çok karşına çıkmaz. Senelerdir HDD ile bilgisayar kullanmış insanlarız. Şimdide SSD mi beğenmiyoruz bütçeye göre o oldu ne yapalım, GTX 980 koyduk zaten fuzuli yerede kısmadık. Tercih tabii ki alıcının ben sadece tavsiyemi yapar geçerim, gerisi onda biter. Diğer önerilerede saygı duyarım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı