Çipin DJR olduğundan emin miyiz? Öyleyse 5600X ile kullandığım değerleri paylaşabilirim.
Evet DJR.Çipin DJR olduğundan emin miyiz? Öyleyse 5600X ile kullandığım değerleri paylaşabilirim.
Çipin djr olduğundan emin miyiz? Öyleyse 5600X ile kullandığım değerleri paylaşabilirim.
Alt zamanlamalari cok rahat dusurebilirsin. tRFC yi direk 520 ye alabilirsin stabil bir sekildeBunlar şu an zorlamadan üstün körü kullandığım stabil değerler. cl15 1.45v'da da stabildi daha önce.
Bunlar şu an zorlamadan üstün körü kullandığım stabil değerler. CL15 1.45V'da da stabildi daha önce.
Vallahi hocam zamanında yapmıştım ancak son BIOS güncellemesinden sonra sıfırlanınca kurcalamadım pek, doğrudur.Alt zamanlamalari cok rahat dusurebilirsin. tRFC yi direk 520 ye alabilirsin stabil bir sekilde
Tabii.Peki sizden hangi değeri nereye girmem gerektiğiyle ilgili bir ufak destek isteyebilir miyim? Bende ASUS anakart kullanıyorum. B550M-A Wi-Fi.
Vallahi hocam zamanında yapmıştım ancak son BIOS güncellemesinden sonra sıfırlanınca kurcalamadım pek, doğrudur.
Tabii.
FCLK yi 1900 yapacaksin.Birçok ayarı sizle birebir aynı yaptım. Voltaj 1.350 mi kalmalı? Bir de fclk Frequency 1600 BCLK Frequency 100.0000 mü yapmalıyım?
Memory 3800, FCLK 1900 olsun, yemez ise 3733, 1866 denersin. Voltaj ise 1.40 ayarlı bende. Bu arada HWinfo indirip WHEA sekmesine bak işlemcinin bellek kontrolcüsü 1900 FCLK'yi kaldırıyor mu diye.Birçok ayarı sizle birebir aynı yaptım. Voltaj 1.350 mi kalmalı? Bir de fclk Frequency 1600 BCLK Frequency 100.0000 mü yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.