4000₺ okul için dizüstü önerisi

AquariusS

Kilopat
Katılım
18 Haziran 2017
Mesajlar
261
Çözümler
1
Az önce amcam aradı evkurdan dizüstü bilgisayar bakmışlar, 4 GB RAM'lı saçma saçma bilgisayarlara 4000₺ istemişler almayın dedim. Şimdi bana 3000₺ - 4000₺ arası ortaokul öğrencisi için kullanılacak en az 6 GB RAM'lı dizüstü bilgisayar lazım. Temiz kullanacaklardır ortalama 3-4 yıllık sıkıntısız idare edebilmeli. Tavsiyeler için teşekkürler.
 
Dostum dizüstü olmak zorunda mı? O fiyata çok da iyi dizüstüler bulunmuyor da ondan soruyorum. Güzel bir masaüstü bulabiliriz ama.
 
Buyurun hocam Full HD bir laptop. Sonradan kalan parayla 4 GB RAM ekleyin. Çünkü 8 GB ile arasında 1000 TL fiyat farkı var. Onun dışında güzel laptop


Hocam sırf 8 GB diye bence 4300 TL verilmez. 4 GB bir laptop alıp üstüne 4 GB daha eklemek daha mantıklı olacaktır. Ayrıca 14 inç bana küçük geliyor. Kişiden kişiye değişir tabii.
 
Eski konulardan bunları buldum bunlara ne diyorsunuz?

Üsttekinin işlemcisi alttakini ekran çözünürlüğü kötü 768p pikselleri elinizle saymak istemiyorsanız önermem.
 
eski konulardan bunları buldum bunlara ne diyorsunuz?
Benim ilk attığım daha iyi. Bunlardan da ilki kötü.
 
Eski konulardan bunları buldum bunlara ne diyorsunuz?

Alttaki alınabilir gibi fakat üsttekinin işlemcisi hakkında bilgim yok. Ekran çözünürlükleri ve panelleri tatmin etmeyebilir ama sırf okul için kullanılacak bir laptoptan FHD görüntü ve IPS panel istemek ne kadar doğrudur bilemiyorum. Bu arada ASUS 4 GB RAM ona ekleme yapmanız gerekecek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı