2. el bilgisayar toplamak istiyorum fakat çok bilgim yok. Genel olarak oyun oynayacağım. Bütçem 4000 liraya kadar biraz araştırma sonucunda RX 590 Nitro+ Special Edition ekran kartının iyi olduğunu öğrendim buna göre bana yardımcı olabilir misiniz? Yeni önerileriz varsa da bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim...
yanında 1200 Tl'ye basit bir oyuncu sistemi toplayabilirsiniz. Sadece ileriki zamanlarda anakart değişikliği yapmanız gerekebilir çünkü eğer "pro" modeli değilse OC yapamayabilirsiniz.
Hocam RX 590 fanısınız sanırım. Fakat o ekran kartı güzel bir kart ama çektiği güç çok ama çok fazla. Ve bence çok gereksiz bir kart. İyi ki de üretimden kaldırılmış. Öyle sistem arayacağınıza 1660 Super'li bir sistem arayabilirsiniz belki.
Ama ille de istiyorum derseniz buyurun:
yanında 1200 Tl'ye basit bir oyuncu sistemi toplayabilirsiniz. Sadece ileriki zamanlarda anakart değişikliği yapmanız gerekebilir çünkü eğer "pro" modeli değilse OC yapamayabilirsiniz.
Hocam RX 590 fanısınız sanırım. Fakat o ekran kartı güzel bir kart ama çektiği güç çok ama çok fazla. Ve bence çok gereksiz bir kart. İyi ki de üretimden kaldırılmış. Öyle sistem arayacağınıza 1660 Super'li bir sistem arayabilirsiniz belki.
Ama ille de istiyorum derseniz buyurun:
Hocam 1660 Super fiyatı aşıyor ama onun yerine 1650 Super öneririm. Üstelik bu zamanda lütfen toplamayın bilgisayar. Alacağınız parçanın bir altını almak zorunda kalırsınız.
Hocam 1660 Super fiyatı aşıyor ama onun yerine 1650 Super öneririm. Üstelik bu zamanda lütfen toplamayın bilgisayar. Alacağınız parçanın bir altını almak zorunda kalırsınız.
Hocam tek fanlı modelin 2. Eline o kadar para vermektense 200 300tl fazla verip 2 fanlı sıfır almak mantıklı olmaz mı?
Hocam bir de palit iyi bir model mi? Diğerlerinden farkı nedir ilk defa duyuyorum da?