Yusufburakk
Hectopat
Bilgi için teşekkür ederimSadece FreeSync, AMD ekran kartlarında işe yaramıyor demek istedim![]()
Bilgi için teşekkür ederimSadece FreeSync, AMD ekran kartlarında işe yaramıyor demek istedim![]()
Ekranın Curve değil de düz olması bakış açısı olarak zor olmuyor mu ?
MSI Optix AG32CQ Modelini önerir misiniz peki ?
Umarım Nvidia'nın yaptığı güncelleme ile FreeSync Monitörleri desteklediğini okumuşsunuzdur.
Evet ama sonuç olarak FreeSync işe yarıyor mu yaramıyor mu önemli olan bu.Hayır, ekrana uzaklığı ayarladıktan sonra problem değil.
O model hakkında bilgim yok malesef. IPS monitörün sıkıntılarından bunalıp araştırma yaptım ve bu monitörü almaya karar verdim. İyiki de almışım.
Gsync gibi performans veremiyor freesync monitörler.
Ne demek hocam, Her zaman
Evet ama sonuç olarak FreeSync işe yarıyor mu yaramıyor mu önemli olan bu.
FreeSync değil de Gsync almamı mı önerirsiniz ?Sadece belirtilen modellerde tam performans veriyor. O modelleri nvidianın sitesinde bulabilirsiniz.
Evet fiyatlar baya uçuk Gsync' de FreeSync alıp Gsync açacağım yapacak birşey yok. Çok fazla performans kaybı oluyor mu acaba.Gsync Monitörler o özelliklerde çok pahalı olur, En az 6 Bin TL civarı diye düşünüyorum.
Hayır ahım şahım olmaz performans değil görüntü kaybı olur, Onu hissetmezsiniz zaten monitör 2k olduğu için.Evet fiyatlar baya uçuk Gsync' de FreeSync alıp Gsync açacağım yapacak birşey yok. Çok fazla performans kayıbı oluyor mu acaba.
Görüntüde performans kaybı demek istemiştim eksik yazmışım. İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.Hayır ahım şahım olmaz performans değil görüntü kaybı olur, Onu hissetmezsiniz zaten monitör 2k olduğu için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.