4000 TL 2K 144Hz 1ms Monitör Önerisi

LG 32gk850g-b modelini şiddetle öneririm. 165 Hz overclock yeteneği ve GSync desteği var. Monitörü araştırırsan zaten ne kadar kaliteli olduğunu görebilirsin. Ben 3300'e almıştım vatandan kur sabitken ama şimdi güncellemişler.

Bunu öneririm.

Bunu öneririm.

Bu freesync versiyonu. Ekran kartınıza göre tercih yapmanızı öneririm

LG 32gk850g-b modelini şiddetle öneririm. 165 Hz overclock yeteneği ve GSync desteği var. Monitörü araştırırsan zaten ne kadar kaliteli olduğunu görebilirsin. Ben 3300'e almıştım vatandan kur sabitken ama şimdi güncellemişler.

Ekranın Curve değil de düz olması bakış açısı olarak zor olmuyor mu ?
MSI Optix AG32CQ Modelini önerir misiniz peki ?

FreeSync monitörlerle de G-Sync kullanılabiliyor. NVIDIA' birkaç ay önce güncelleme yayınladı bunun hakkında. Bu model de Quantum Dot teknolojisine sahip oldukça iyi bir model.

Umarım Nvidia'nın yaptığı güncelleme ile FreeSync Monitörleri desteklediğini okumuşsunuzdur.
Evet biliyorum okudum neden öyle söylediniz ?

FreeSync monitörlerle de G-Sync kullanılabiliyor. NVIDIA' birkaç ay önce güncelleme yayınladı bunun hakkında. Bu model de Quantum Dot teknolojisine sahip oldukça iyi bir model.
MSI Optix AG32CQ bu model ile sizin attığınız Samsung model arasında kaldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı