Yusufburakk
Hectopat
Maksimum 4000 TL VA panel 32 inç Curved monitör önerir misiniz?
Son düzenleme:
Bunu öneririm.![]()
LG 32GK650F-B 32" Quad HD 2K 144Hz LED Gaming Monitor - Newegg.com
Buy LG 32GK650F-B 32" (Actual size 31.5") 2K QHD 2560 x 1440 144Hz 1ms 2 x HDMI DisplayPort AMD Radeon FreeSync 3-Side Borderless Anti-Glare Flicker Safe Gaming Monitor with Pivot, Tilt, Swivel and Height Adjustable stand with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
Ekranın Curve değil de düz olması bakış açısı olarak zor olmuyor mu ?LG 32gk850g-b modelini şiddetle öneririm. 165 Hz overclock yeteneği ve GSync desteği var. Monitörü araştırırsan zaten ne kadar kaliteli olduğunu görebilirsin. Ben 3300'e almıştım vatandan kur sabitken ama şimdi güncellemişler.
LG 31,5" 32GK850G 144Hz Ultra Ince Çerçeve HDMI DP G-SYNC Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 31,5" 32GK850G 144Hz Ultra Ince Çerçeve HDMI DP G-SYNC Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Evet biliyorum okudum neden öyle söylediniz ?Umarım Nvidia'nın yaptığı güncelleme ile FreeSync Monitörleri desteklediğini okumuşsunuzdur.
MSI Optix AG32CQ bu model ile sizin attığınız Samsung model arasında kaldım.![]()
Samsung LC32HG70QQMXUF (C32HG70) Monitör
Samsung LC32HG70QQMXUF (C32HG70) Monitör C32HG70QQM detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
FreeSync monitörlerle de G-Sync kullanılabiliyor. NVIDIA' birkaç ay önce güncelleme yayınladı bunun hakkında. Bu model de Quantum Dot teknolojisine sahip oldukça iyi bir model.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.