4000 TL 360mm sıvı soğutma destekli kasa önerisi

Şamil türk

Kilopat
Katılım
15 Temmuz 2016
Mesajlar
325
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar üst kısmında 360mm sıvı soğutucu desteği olan ve hava akışı iyi olan kasa önerebilir misiniz? Bütçe Max: 4000TL.
 
Bir konuda öneri yapmıştım:


O bütçelere çıkmanız gerek yok.
 
Görüntü önemli değilse 5000D Airflow modeli çok daha ucuz ona renksiz fanlar eklenerek bakılabilir.


 
@dansemacabre önerdiğiniz site dolandırıcıdır. Kuralları okuyunuz.
 
Corsair 5000D Airflow
Corsair iCUE 5000X
Asus Rog Strix Helios
 
@dansemacabre önerdiğiniz site dolandırıcıdır. Kuralları okuyunuz.
Siteden alışveriş yapan arkadaşlarım oldu. Sinerji gibi yurtdışı tedarik ile çalışıyorlar ürünler geç gelmesine rağmen arkadaşlarım sorunsuz kullanıyorlar. Dolandırıcı olduklarına dair bir kanıt varsa atarsanız biz de bilgilenmiş oluruz.
 
Dolandırıcı veya değil, site Sosyal'de yasaklı. Ayrıca o kasaya o para verilmez. Bir de "oradan alışveriş yapan arkadaşlarım oldu" diyip aradan sıyrılamazsın.

4000 liralık kasa ile ne yapacaksınız ki? Lian Li Dynamic alıp içini doldurabilirsiniz. Umarım içine B450M S2H, Ryzen 5 3600X'li sistemi koymazsınız 😉

 
Asus Rog Strix Helios güzelmiş bu olabilir. Bende MSI MPG SEKIRA 500X bu kasayı beğendi bu kasa hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ne yalan söyleyeyim söylediğiniz kasa hakkında pek bilgim yok. Üst düzey bir kasa olduğunu ve tercih edildiğini biliyorum. Technopat detaylı incelemesini yapmış aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ayrıca diğer sistem parçalarınız hangi marka, onlarla ekosistem yaparsanız çok daha güzel duracaktır. ROG ise ROG ya da Corsair bir kasa tercih etmenizi tavsiye ederim, MSI ise SEKIRA 500X alınabilir bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı