Yusuflar Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #1 Aklımda Darmoshark K8 Mekanik Klavye bu klavye var. %75 klavye istiyorum. 4K bütçem var ve çok sesli olmasın. Şimdiden teşekkürler.
Aklımda Darmoshark K8 Mekanik Klavye bu klavye var. %75 klavye istiyorum. 4K bütçem var ve çok sesli olmasın. Şimdiden teşekkürler.
Tecno_Pilav Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #2 Yusuflar dedi: Aklımda Darmoshark K8 Mekanik Klavye bu klavye var. %75 klavye istiyorum. 4K bütçem var ve çok sesli olmasın. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... %75 derken sayısal tuş takımı olmasın mı?
Yusuflar dedi: Aklımda Darmoshark K8 Mekanik Klavye bu klavye var. %75 klavye istiyorum. 4K bütçem var ve çok sesli olmasın. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... %75 derken sayısal tuş takımı olmasın mı?
Yusuflar Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #3 Tecno_Pilav dedi: %75 derken sayısal tuş takımı olmasın mı? Genişletmek için tıkla... Evet NumLock tuşları hariç diğer tuşlar olacak.
Tecno_Pilav dedi: %75 derken sayısal tuş takımı olmasın mı? Genişletmek için tıkla... Evet NumLock tuşları hariç diğer tuşlar olacak.
Tecno_Pilav Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #4 RAZER BLACKWIDOW V3 TE KLAVYE TR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu nasıl. Yusuflar dedi: Aklımda Darmoshark K8 Mekanik Klavye bu klavye var. %75 klavye istiyorum. 4K bütçem var ve çok sesli olmasın. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dermoshark iyi duruyor ama raser de bir öneri.
RAZER BLACKWIDOW V3 TE KLAVYE TR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu nasıl. Yusuflar dedi: Aklımda Darmoshark K8 Mekanik Klavye bu klavye var. %75 klavye istiyorum. 4K bütçem var ve çok sesli olmasın. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dermoshark iyi duruyor ama raser de bir öneri.