4000 TL altı en az 165 Hz monitör önerisi

Neden ASUS TUF'ları sevmiyorsun elimde monitor var gayet de kullanışlı ve rahat

Hocam aslında almayın aldırmayın diye yorum yapmam yanlıştı. Kullanmadım hiç, birkaç incelemesini görmüştüm çok önceden monitör alacakken, önermeyen birkaç kişi vardı. O sebeple direk öyle bir yorum yaptım. Kusura bakmayın.
 
Dell monitörün bu fiyata olmasının sebebi açık kutuda satılıyor olması. Geçtiğimiz ay yine bu fiyata satışa çıkmıştı. Gitmeden aradım, açık kutu sattıklarını söylediler ve kutuların hangi sebeple açık olduğu da bilinmiyor. Hatta geçen hafta tekrar aradım çünkü öncekinde Acıbadem mağazasında stok vardı şimdi ise Beylikdüzü mağazasında... Tekrar şansımı deneyeyim dedim ama bu kez de ürünleri Dell'e geri göndereceklerini ve web sitesinden de kaldırılacağını söyledi görüştüğüm kişi. Hala neden kaldırılmamış anlamadım. Tavsiyem; İtopya'yı ara, ilgili mağazaya bağlanmak isteğini söyle ve ürün hakkında bilgi al. Ben güvenemedim açık kutulu monitör almaya.
Daha önce başka bir üye böyle bir yorum yaptı sen de kontrol edebilirsin. Ayrıca DELL ürünleri ne kadar iyi olsa da garantide gerçekten işkence olabiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı