4000 TL bisiklet önerisi

Şehir bisikleti ve dağ bisikleti çok farklı. Bisiklet tiplerini incele bence. Ben olsam 28" ve orta kalınlıkta lastiği olan bir şehir bisikleti alırdım. Bu fiyata çok seçenek yok artık ama Bianchi, Geotech gibi markalardan aşağı düşmemeye çalış. Bir de bu seviyede bir bisiklette V freni tercih et. Bir de süspansiyon, gücünün 4'de 1'ini emer ve fazla yorar ama girintili çıkıntılı zeminde de gereklidir. Bunları hesap ederek seçebilirsin.
Bu modelde kilitlenebilir amortisör var, yani zemine göre amortisörü açıp kapatabiliyorsun ve bileşenleri de fena değil:

 
Son düzenleme:
Valla ben de şehir bisikleti olarak iyi bir alternatif bulamadım sıfır olarak. Tavsiyem ikinci elden hidrolik frenli, deoreli bir şehir bisikleti kovala. Aldıktan sonra doğru bisikletçiye ful bakım yaptırırsın 150 kağıda. Temiz temiz kullanırsın.
 
Başlıkta da belirttiğim gibi bir bisiklet almak istiyorum, kullanım yeri olarak ise tek bir yeri söylemem doğru olmaz. Yeri geldiğinde yolda yeri geldiğinde toprak yolda kullanacağım bir bisiklet arıyorum. Boyum 176 kilo 80. internette araştırdım fakat birçok özellik gördüm ve ne olduklarını anlayamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Aklımda Kron XC100 var ama daha iyisi olursa aynı fiyat bandında onu da düşünebilirim.
29 jant Salcano Insomnia var elimde.
27 vites tam Acera takım.

Maşa da XC30TK.

3500 liraya satıyorum, düşünürseniz yardımcı olurum.
Herkese teşekkürler, sanırım XC150 hidrolik disk frenli modeli alacağım.
Malzeme kalitesi kötü, kadro kırılmalarıyla ünlüdür Kron.
 

Geri
Yukarı