4000 TL civarı monitör önerisi

yigitaslan

Hectopat
Monitörler hakkında hiç bilgim yok. Gerçekten laptop kullanıcısıyım, 27 inç 1 ms kronik sorunu olmayan düzgün bir monitör önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir süredir kullanıyorum gayet güzel monitör.
Ayrıca servis konusunda Dell çok başarılı. Bende 1 adet parlak piksel ve stok piksel sorunu çıktı. Aradım ve hemen yeni monitör gönderdiler.

Evet 165 de olur.

Bir süredir kullanıyorum gayet güzel monitör.
Ayrıca servis konusunda Dell çok başarılı. Bende 1 adet parlak piksel ve stok piksel sorunu çıktı. Aradım ve hemen yeni monitör gönderdiler.
Evet güzel duruyor değerlendirmeye alacağım teşekkür ederim.

Evet 165 de olur.

Evet güzel duruyor değerlendirmeye alacağım teşekkür ederim.

Belirttiğin bütçe de 27 inç monitör yok diyecektim. 144Hz'ler pahalı. Dell'i öneriyorum bende. Bütçe çıkıyorsa alabilirsin.
Fakat o bütçelere çıktıysan AOC 27 inç bunu da düşünebilirsin. Daha üstündür.

Belirttiğin bütçe de 27 inç monitör yok diyecektim. 144Hz'ler pahalı. Dell'i öneriyorum bende. Bütçe çıkıyorsa alabilirsin.
Fakat o bütçelere çıktıysan AOC 27 inç bunu da düşünebilirsin. Daha üstündür.

Hocam hangi anlamda daha üstün ağırlıklı olarak FPS oyunları için monitör bakıyorum da hangisi daha mantıklı olur?

Hocam hangi anlamda daha üstün ağırlıklı olarak FPS oyunları için monitör bakıyorum da hangisi daha mantıklı olur?

AOC'un panel tepkime değeri daha düşük.
Renk olarak daha canlı, daha başarılı.
Dell geçen sene AOC ve Gigabyte gibi modelller yokken tek seçenekti. Daha iyileri varken alınmamalı. Oyunculuk alanında ve günlük kullanımda AOC üzmez.
Sadece mağazadan alınması taraftarıyım. Ölü piksel testi yapılıp alınması mantıklıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı