4000 TL fare önerisi

Selim01

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci :C
Şu an kullandığım fare Lamzu Atlantis Mini Pro 4K Wireless pek memnun değilim. Orta tuşu düzgün çalışmıyor ve içi sürekli kirleniyor. O yüzden bunu satıp daha düzgün bir şey almak istiyorum.
Razer, ASUS vs. markalar olursa daha iyi olur. En azından muhatap olabileceğim bir yer olur.
Bütçem 4K civarı.

Şu an kullandığım fare Lamzu Atlantis Mini Pro 4K Wireless pek memnun değilim. Orta tuşu düzgün çalışmıyor ve içi sürekli kirleniyor. O yüzden bunu satıp daha düzgün bir şey almak istiyorum.
Razer, ASUS vs. markalar olursa daha iyi olur. En azından muhatap olabileceğim bir yer olur.
Bütçem 4K civarı.

Logitech Superlight kronik sorunlu bir cihaz bir ara ben de almıştım iadesini gerçekleştirdim.

Eğer tutuş olarak bir sıkıntınız yoksa bu fareyi tercih edebilirsiniz Logitech Superlight 2 alabilirsiniz fakat kronik sorunlu sizin tercihiniz karışamam.

Wraith'e garantiye yollayın. Tuşu tamir edip geri yollasınlar.

Hocam düşündüm ama kafama pek yatmadı. E-fatura istiyorlar ama satın aldığım tarihte sadece garanti belgesini göndermişler. Faturayı evde de bulamadım. Şikayetvar da dolaştım biraz benimkine benzer sorun yaşayanlar var birçoğunun sorunu çözülmemiş.

Son düzenleme:
Mail olarak faturanızı bulamadınız mı veya sipariş numaranızı biliyor musunuz?
Eğer bunlardan birini bile biliyorsanız yollayın tabi ki garantiye. Tuş bozuksa tamir edip geri yollayacaklar. Tabi ufak ihtimal bile olsa kullanıcı hatası diyip geri yollayabilirler lakin sanmıyorum. Kullanıcı hatası olarak tamir etmediklerini bir kez gördüm. O da klavye de idi.

Mail olarak faturanızı bulamadınız mı veya sipariş numaranızı biliyor musunuz?
Eğer bunlardan birini bile biliyorsanız yollayın tabii ki garantiye. Tuş bozuksa tamir edip geri yollayacaklar. Tabii ufak ihtimal bile olsa kullanıcı hatası deyip geri yollayabilirler lakin sanmıyorum. Kullanıcı hatası olarak tamir etmediklerini bir kez gördüm. O da klavye de idi.

Cevap verdiğin için teşekkür ederim. Faturayı bulamadım ama sitede sipariş numarası var. Orta tuş kafasına göre çalışıyor bazen aşağı yukarı scroll yaparken fazla kaydırıyor veya ters yöne kaydırıyor, bazen basılı tuttuğum halde temassızlık oluyor. Şu an çalışıyor gibi ama dün oyun oynarken düzgün çalışmadı.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı