4000 TL Fotoğrafçılık için Bilgisayar Önerisi

Funstr12

Hectopat
Katılım
5 Mayıs 2018
Mesajlar
9
Bir masaüstü toplamak istiyorum, bütçem toplam 4000 TL. Fotoğrafçılık için başlıkta gördüğünüz gibi Photoshop CS6 sürümü olsun, Vegas Pro, Premier C gibi programlarda çok işim olacak ve CD kayıt işlemi de yapacağım. Oyun oynanmayacak, ekran kartına onun için çok ihtiyacım yok. Yüksek versiyonlarına yani, sizlerden ricam önerileriniz nedir? 4000 TL yeterli olur mu, nasıl olur? Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı da siz seçersiniz uygun olanından :)
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    34,2 KB · Görüntüleme: 111
Ben sizin yerinizde olsam MacBook alırım fakat şuan o fiyatlara MacBook var mı hiç bilmiyorum. Belki temiz 2.el bir tane bulabilirsiniz. Onun dışında eğer PC istiyorsanız, @oduncu_yılmaz ' beyin dediği gibi bir sistem toplayabilirsiniz (tabi siz anakartı eklemeyi unutmayın:)). Ve eğer imkanınız varsa işlemciyi İ7 tercih edin.
 
Anakartı da siz seçersiniz uygun olanından :)
Ben sizin yerinizde olsam MacBook alırım fakat şuan o fiyatlara MacBook var mı hiç bilmiyorum. Belki temiz 2.el bir tane bulabilirsiniz. Onun dışında eğer PC istiyorsanız, @oduncu_yılmaz ' beyin dediği gibi bir sistem toplayabilirsiniz (tabi siz anakartı eklemeyi unutmayın). Ve eğer imkanınız varsa işlemciyi İ7 tercih edin.

Teşekkür ederim yardımınız için.:)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı