4000 TL GTX 1060 Sistem Toplama

Treather

Kilopat
Daha fazla  
4000 TL fiyata bir sistem topladım. Sistem darboğaz yapar mı? Ya da daha iyi bir sistem varsa söylerseniz sevinirim.
Sistemde 2 adet RAM kullanılmasının daha iyi olacağını biliyorum ama 2x4 3000MHz RAM bulamadım. Eğer biliyorsanız söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geç yazıyorum kusura bakmayın. Bütçeyi zorlayarak 4000 TL yaptım daha fazla zorlayamam yine de öneriniz için teşekkürler.

• Ekran kartı referans model olduğu için çok ısınacaktır. Tek fan nereye yetsin. Galax GeForce GTX1060 6GB EX OC Black 192Bit GDDR5 Ekran Kartı (60NRH7DVM6EO) bu modeli alın. Türkiye'de tanınmadığı için; insanların Asus, Msi gibi markalara fanboyluk yaptığı için bu kartı biraz daha ucuza satıyorlar. Performansı 3-5 FPS fark ediyor özel soğutmalı modellere göre. Bu sayede 300 TL karınız olur.
  • SSD olarak bunu alın daha performanslı Adata SU800 128GB 560MB-520MB/s Sata3 2.5" SSD Fiyatı
  • Kasa ve güç kaynağınızın toplamı 500TL yapıyor. Onun yerine hem daha güzel görünümlü hem kaliteli bu kasa + güç kaynağı olan modeli alın. İçinde zaten sizin seçtiğiniz güç kaynağı bulunuyor. CoolerMaster MasterBox Lite 5 80+ 600W USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa
  • Elinizde ekran kartından kar ettiğiniz 300 TL kalacak. İsterseniz işlemciyi güçlendirirsiniz, isterseniz bütçeyi daraltmış olursunuz. Zar zor 4000TL'ye yükselttiğim dediğiniz için bunu diyorum.

Son düzenleme:
Sinerji güvenilir bir site mi? Ben pek bilmiyorum da. Ayrıca aklıma bir soru takıldı elimde şuan 1366x768 bir laptop var sizce bunu ekran olarak kullanmalıyım yoksa GTX 1050 Ti alıp fullHD bir monitöre mi geçmeliyim?

Laptopa görüntü aktaramazsınız, laptoptan görüntü alabilirsiniz. Monitörünüz yok ise monitörlü bir sistem toplasın arakadaşlar.

1600 tl o ekran kartına vereceğine
MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 GAMING X+ 6G 6GB 192 bit GDDR5 Fiyatı 40 lira daha ver en iyi gtx 1060 ekran kartından birini al..Bu arada tek 8 gb'da sıkıntı çıkarmaz çok performans farkı olmaz çift kanal'a göre ama tavsiyem 16 gb ramdir..Çünkü gtx 1060'la oyunları 1080P ultra açınca yeri geliyor 7-8gb ram kullanıyor sistemin oyun oynarken daha rahat çalışması açısından 16 gb ram tavsiye ederim

Çok fazla grafik takıntım yok. Ayrıca şu anda GTX 1050Ti alacağım sanırsam. Laptopumu ekran olarak kullanmayı planlıyordum ama kullanılamıyormuş.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı