4000 TL günlük kullanım için telefon önerisi

  • Konuyu başlatan ozars
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 580
Bütçe
4000-45000

ozars

Hectopat
Katılım
6 Şubat 2020
Mesajlar
41
Bir yakınıma günlük kullanım için telefon bakıyoruz, fiyat 4.500 TL'ye kadar küsuratlı olabilir, bu piyasayı hiç bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 8 Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Ne idüğü belirsiz teller almak yerine bunu al gitsin. Senelerce kullanırsın ve kamerası süper.
Ne "idüğü" belirsiz telefon dediğin markalar Samsung ve Oneplus. Android kanadın en iyi iki markası. Sen şaka mısın?? Kafaya bak.

@ozars Oneplus Nord N10 5G almanı öneririm. CPU ve kamera olarak İPhone 8 önde olsa da arada uçurum farklar yok. M31s arka kamera ve ekran olarak daha iyi, CPU olarak daha kötü. Arka kamerada M31s N10 a göre bir tık daha iyi aşırı fark yok.
 
Son düzenleme:
Ne "idüğü" belirsiz telefon dediğin markalar Samsung ve OnePlus. Android kanadın en iyi iki markası. Sen şaka mısın? Kafaya bak.

@ozars OnePlus Nord N10 5G almanı öneririm. CPU ve kamera olarak iPhone 8 önde olsa da arada uçurum farklar yok. M31s arka kamera ve ekran olarak daha iyi, CPU olarak daha kötü. Arka kamerada M31s N10'a göre bir tık daha iyi aşırı fark yok.

Arada uçurum var. Hele de videoda. iPhone 8 şu önerdiğiniz telefonlara bin basar.
 
Son düzenleme:
Arada uçurum var. Hele de videoda. iPhone 8 şu önerdiğiniz telefonlara bin basar.
Arada uçurum falan yok. Videoda İPhone serisinin daha iyi olduğunu bilmeyen yoktur sanırsam. Sen kendini kandırmaya devam et. 2. El İPhone fiyatları gereksiz uçuk olmasa zaten öneririz. 4000TL civarına "temiz" olarak nitelendirilecek fazla İPhone yok. En azından ben baktığımda öyleydi.
 
Arada uçurum var. Hele de videoda. iPhone 8 şu önerdiğiniz telefonlara bin basar.
Basmaya basar da attığınız link 2. el ürün. Outlet falan yazmışlar.
4500 TL'ye neden 2. el iPhone 8 alsın? Sahibinden ve Letgo'da daha ucuzunu bulur zaten.
Yok ben refurbished alacağım diyorsa biraz daha bilindik firma olarak Easycep'e baksın.
 

Geri
Yukarı