4000 TL i5 4690 Sistem Toplama

OsmanlıŞerbeti

Hectopat
Katılım
8 Ağustos 2015
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhabalar. Bu benim kafamda kurduğum sistem. Tek merak ettiğim şey sistemimdeki parçaların birbiriyle uyumlu olup olmadığıdır. Şimdiden teşekkürler.

Adsız.jpg
 
Yeni çıkan DDR4 lere yönelebilirsin, eski nesile şuan 4bin lira dökmek çok mantıklı değil bana kalırsa aralarında çok fark olmasa da. Bir de aklında olsun, artık işlemciler ve anakartlar dual channel ram destekliyor. Bu demek oluyor ki 2x4GB ram ; tek 8GB ram'den hızlı çalışıyor.
 
Tamam 2x4 RAM yaparım ama siz bana sorumun cevabını vermediniz. Benim sorum bu sistemdeki parçalar birbirleriyle uyumlu çalışırlar mı?
 
Çalışmasına çalışır da, hata yapıyorsunuz bana kalırsa. DDR4 almanız yararınıza, almasanız da olur ama kesinlikle Skylake işlemcilerden almanız yararınıza olacaktır.
 
Kesinlikle daha mantıklı. Zaten fiyatlar da yakın. Ekstra bir şey ödemeyeceksiniz.
 
Şimdiden hayırlı olsun demek düşer bize de. Hayırlı günlerde kullanmanız dileğiyle.
 
i5 6500 daha mantıklı tabi de DDR4 düşünmüyorum demişsiniz. i5 6500 skylake bir işlemci ve DDR4 destekliyor. DDR3 sistemlerde sıkıntı yaşayabilirsiniz skylake işlemci ile.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı