4000 TL ile ne alınır?

Sardunya

Hectopat
4000 TL param var bayramlardan biriktirdiğim. Telefon alacağım. Hatta kasımda Samsung Galaxy A52 almak var aklımda. Ancak 4000 TL vermek bir telefona canımı sıkıyor. Instagram ve YouTube açması önemli benim için ve şu anki telefonum bunu yapabiliyor (Lenovo K6). Bozulması yakındır :). Bilgisayarım var her oyunu kaldırabilecek. Burada da bir eksiğim yok. Neredeyse hiç para harcamıyorum, yeni şeyler almak istiyorum ama bu sefer. Ne almamı önerirsiniz? Futbol ile çok ilgiliyimdir. Bir şey sormak isterseniz cevaplarım. Teşekkürler.

4000 TL param var bayramlardan biriktirdiğim. Telefon alacağım. Hatta kasım'da Samsung Galaxy A52 almak var aklımda. Ancak 4000 TL vermek bir telefona canımı sıkıyor. Instagram ve YouTube açması önemli benim için ve şu anki telefonum bunu yapabiliyor (Lenovo k6). Bozulması yakındır :). Bilgisayarım var her oyunu kaldırabilecek. Burada da bir eksiğim yok. Neredeyse hiç para harcamıyorum, yeni şeyler almak istiyorum ama bu sefer. Ne almamı önerirsiniz? Futbol ile çok ilgiliyimdir. Bir şey sormak isterseniz cevaplarım. Teşekkürler.

Oyun konsolu?
Xbox falan ya da telefon al, ne de olsa bozulmak üzere elindeki.

A52 güzel telefondur zaten bu bütçede :D :D :D :D :D

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/redmi-note-9-pro.html
veya

Yanına da bu alınabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı