4000 TL İşlemci, Anakart, RAM tavsiyesi

Bütçe
4000

Anil52

Kilopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 4000 TL ne öneriniz olur? Kullanmakta olduğum kasa ve ekran kartları.

Ekran Kartı: ASUS GTX 970 ROG STRIX
Kasa: Thermaltake View 27 600W PSU 80Plus MidAtx

Anakart olarak aklımda ROG STRIX B450 F GAMING vardı sizce o nasıl bir de bugün neredeyse her yerde stoklari bitmiş Haziran'da ancak gelecek.

Anakart olarak aklımda ROG STRIX B450 F GAMING vardı sizce o nasıl bir de bugün neredeyse her yerde stoklari bitmiş Haziran'da ancak gelecek.

B450 chipset anakarta okadar para vermeni önermiyorum. O fiyatlara X570 anakartlar varken alınmaz diyorum ben. Daha ucuz orta seviye bir B450 alıp islemcinizi 3700X alabilirsiniz.

MSI modellerine bakabilirsiniz Pro Max veya tomahawk tavsiye ediliyor.

B450 chipset anakarta okadar para vermeni önermiyorum. O fiyatlara X570 anakartlar varken alınmaz diyorum ben. Daha ucuz orta seviye bir B450 alıp islemcinizi 3700X alabilirsiniz.

Anladım X570 anakart ve 3700X ile ne kadar tutar RAM ile 5000 geçer mi?
MSI modellerine bakabilirsiniz Pro Max veya Tomahawk tavsiye ediliyor.

Tomahawk beğenen çok görüyorum ama ses kartları eski kalıyor ASUS'taki ses kart kartları daha iyi sanırım.

Anladım X570 anakart ve 3700X ile ne kadar tutar RAM ile 5000 geçer mi?

Tomahawk beğenen çok görüyorum ama ses kartları eski kalıyor ASUS'taki ses kart kartları daha iyi sanırım.
4500TL civarı tutuyor. Attığım x570 anakartta iyidir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-05-22 Sepetim.png
    40,5 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…