4000 TL kasa ve PSU önerisi

Bütçe
4000

Propheeet

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, iyi sosyaller.
Sistemi yavaş yavaş diziyorum şu an sadece PSU ve güç kaynağı kaldı. Ekran kartım PowerColor RX 6700 XT 3 fanlı modeli. 4000 TL'ye kasa + PSU arıyorum. İncehesap'ta indirime güzel bir kasa güç kaynağı girebilir mi? Şu an kafama Segotep Endura 1 yatıyor ama ekran kartı sığar mı emin olamadım.

26, 7cm kartınız, muhtemelen çoğu kasaya uyacaktır. Eğer ekran kartı için çok yük çeken bir upgrade düşünmüyorsanız 650W PSU yetecektir.

Olabilir fakat çok yükselmiş, 3200TL gibi bir fiyattaydı.

İleride maksimum 9060XT takarım gibi geliyor ama çok uzun zaman sonra düşünüyorum minimum güç çekmesi 6700XT 650watt demişler bu ileride sorun çıkarmaz mı yani 700watt bakmak daha mantıklı olmaz mı?

26.7 cm olarak belirtmişsiniz ama Red Devil modeli için 34Cm'ye yakın yazılmış emin olamadım karttan uzakta olduğum için ölçüm yapamadım.

İleride maksimum 9060XT takarım gibi geliyor ama çok uzun zaman sonra düşünüyorum minimum güç çekmesi 6700XT 650watt demişler bu ileride sorun çıkarmaz mı yani 700watt bakmak daha mantıklı olmaz mı?

26.7 cm olarak belirtmişsiniz ama Red Devil modeli için 34Cm'ye yakın yazılmış emin olamadım karttan uzakta olduğum için ölçüm yapamadım.
Evet 2 fanlı modele bakmışım, 32cm modeliniz. Kasa seçerken GPU desteğinin min. 34cm falan olmasında fayda var. Ama kaliteli bir 650W PSU zaten iki kart için de yetiyor.

Evet 2 fanlı modele bakmışım, 32cm modeliniz. Kasa seçerken GPU desteğinin minimum 34cm falan olmasında fayda var. Ama kaliteli bir 650W PSU zaten iki kart için de yetiyor.

Bu bağlamda yukarıda önerdiğiniz MSI kasa nasıldır? N11 üzerinde 200 TL kuponum var Total'de 4000 TL'ye gelmiş oluyor ama benim asıl sormak istediğim Gaming gecesinde kasa + PSU formatında kaliteli bir şeyler yakayabilir miyim?

Bu bağlamda yukarıda önerdiğiniz MSI kasa nasıldır? N11 üzerinde 200 TL kuponum var Total'de 4000 TL'ye gelmiş oluyor ama benim asıl sormak istediğim Gaming gecesinde kasa + PSU formatında kaliteli bir şeyler yakayabilir miyim?
Bütçenizde çok bir seçenek yok, C segment giriş bir PSU ile geliyor. Şu an pahalı durumda 3.200 gibi fiyatlara düşmüştü.

Max GPU uzunluğu 33cm. bu arada. Kullanan birisine sormak gerek tam ucu ucuna sığıyor ama bazen fanları çıkartmak gerekiyor ekran kartını monte ederken.

Bütçenizde çok bir seçenek yok, C segment giriş bir PSU ile geliyor. Şu an pahalı durumda 3.200 gibi fiyatlara düşmüştü.

Max GPU uzunluğu 33cm. Bu arada. Kullanan birisine sormak gerek tam ucu ucuna sığıyor ama bazen fanları çıkartmak gerekiyor ekran kartını monte ederken.

4000'e kadar alınabilir mi sizce ben her koşulda zaten aksamı bekleyeceğim ama yine de sormak lazım.

4000'e kadar alınabilir mi sizce ben her koşulda zaten aksamı bekleyeceğim ama yine de sormak lazım.

Şu kasaya da bakılabilir, içindeki PSU bilmiyorum fakat @yusuf7878 hocamın fikri vardı.

Bu PSU bedava bu fiyata kaçırmayın. Kupon ile 2400'e geliyor.

Daha önce bu güç kaynağını hiç duymadım ismi de çok C4 müş gibi geldi güvenilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı