4000 TL kulaklık önerisi

SekiroSDT

Hectopat
Daha fazla  
Geçen IEM kulaklık önerisi diye konu açmıştım ama kararsız kaldım IEM mi alsam yoksa normal mi alsam diye; sizce fikirleriniz nelerdir? Laptop kullanıyorum yurtta kullanacağımı da bildireyim belki işe yarar pek bilgim yok diye, en fazla 400-500TL aşabilir.

Geçen IEM kulaklık önerisi diye konu açmıştım ama kararsız kaldım IEM mi alsam yoksa normal mi alsam diye; sizce fikirleriniz nelerdir? Laptop kullanıyorum yurtta kullanacağımı da bildireyim belki işe yarar pek bilgim yok diye, en fazla 400-500TL aşabilir.

SteelSeries Arctis 5 var 2019 satılık alır mısın? 7.1

IEM kulaklıklar her türlü kulaküstüne göre daha rahat. Eğer rahat olayım işimi de görsün diyorsan kaliteli bir IEM ile oyunlarda ses de kasarsın zaten. Ama ağırlıklı olarak CS falan oynuyorsan laptopta direkt kulak üstü alabilirsin sana kalmış.

SteelSeries Arctis 5 var 2019 satılık alır mısın? 7.1

Hocam bütçeyi aşıyor ama 2.el ise kulaklıkta uzak durmak daha mantıklı benim için.

IEM kulaklıklar her türlü kulaküstüne göre daha rahat. Eğer rahat olayım işimi de görsün diyorsan kaliteli bir IEM ile oyunlarda ses de kasarsın zaten. Ama ağırlıklı olarak CS falan oynuyorsan laptopta direkt kulak üstü alabilirsin sana kalmış.
Logitech G435 Düşünüyorum kulaküstü veya hyperx cloud ama çok kararsız kaldım.

TR içinden alacaksan 4-5k arası bunlar. Ama merak etme shenzhenaudidodan alınanlar geçiyor rahat şekilde vergide ödemiyorsun.

Kulak üstü almak daha iyi olur.

Bütçe biraz daha çıkarsa G733 önerimdir.

Bence bütçeyi biraz daha koyup Arctis Nova 5 Wireless alın Bluetooth ve dongle ı var bayağı konforlu kulaklık yeni alıp kullandıgım için öneriyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı