cagan_32 Decapat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 127 17 Ağustos 2021 #11 Magamelaa dedi: @cagan_32 hocam MediaMarkt'ta indirime girmemiş baktım diğerlerinde de 10 bin civarına satılıyor laptop maç izliyordum şimdi yazdım. Genişletmek için tıkla... İndirimi senin takip etmen lazım zaten, çoğu zaman giriyor ama stoklar hızlı tükeniyor.
Magamelaa dedi: @cagan_32 hocam MediaMarkt'ta indirime girmemiş baktım diğerlerinde de 10 bin civarına satılıyor laptop maç izliyordum şimdi yazdım. Genişletmek için tıkla... İndirimi senin takip etmen lazım zaten, çoğu zaman giriyor ama stoklar hızlı tükeniyor.
M Magamelaa Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.038 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #12 cagan_32 dedi: İndirimi senin takip etmen lazım zaten, çoğu zaman giriyor ama stoklar hızlı tükeniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çok özür dilerim ben şu an girdi sandım indirim kovalarım.
cagan_32 dedi: İndirimi senin takip etmen lazım zaten, çoğu zaman giriyor ama stoklar hızlı tükeniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çok özür dilerim ben şu an girdi sandım indirim kovalarım.