4000 TL monitör önerisi

Bütçe
4000₺

Forzalion

Megapat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli/Körfez
Daha fazla  
Meslek
Teknik Bilgiler Endrüstiyeli
Merhaba,

Aşağıdaki monitörlerden hangisi sizce daha alınabilir bir seviyede ve görüntü olarak daha iyi.

Ayrıca attığım modellerin hepsi 27' inç.

Bu arada şu an da kullandığım monitör LG ‘ nin 18,5 inçlik monitörü ve çok küçük ayrıca bayağı eski bunu da dikkate alırsanız sevinirim.

(4000₺) bütçe.

1
AOC C27G2U/BK 27" 165Hz 1ms (HDMI+display) FreeSync 2 Full HD Curved LED monitör.

2
MSI Optix MAG275r 27" 144Hz 1ms (HDMI+display) FreeSync Premium Full HD oyuncu monitör.

3
LG ultragear 27GN650-B 27" 144Hz 1ms HDMI+DisplayPort+G-Sync FHD IPS monitör.

4
ViewSonic XG2705-2 FHD 27" 144Hz 1ms (HDMI+display+DVI) FreeSync Full HD IPS LED monitör.

5
ASUS TUF Gaming VG279QL1a 27" 165Hz 1ms (HDMI+display) G-Sync FreeSync Full HD IPS LED monitör.

144hz bakıyorsan 2k üzeri monitör almalısın ama 1080p alacağım diyorsan 240hz LG UltraGear alabilirsin şuan kullanmaktayım oldukça memnunum.

Marka takıntın yoksa 100TL farkla 240Hz Rampage var bir bak derim ben olsam alır mıydım?
Evet alırdım.
Ancak şu an benim de kullandığım Viewsonic XG2401 144HZ monitörü de öneririm.
Bu monitörün ayarlarını ultraya çektiğin zaman 144 HZ den 240 HZ monitöre bakınca aynı hissiyatı veriyor yani mükemmel bir ayar. Bazen her şey ara yüz değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Monitör kolayca alınacak bir şey değil iyice araştırmanı tavsiye ederim.

144hz bakıyorsan 2k üzeri monitör almalısın ama 1080p alacağım diyorsan 240hz LG UltraGear alabilirsin şuan kullanmaktayım oldukça memnunum.
Benim önerdiğim LG de Aynı model değil mi yukardaki?
Hocam ben de bu modelin XG2705 olanını önerdim yukarda bu daha iyi değil mi?
Ve G-sycn de olması iyi bir avantaj olurdu.

Hocam ben de bu modelin XG2705 olanını önerdim yukarda bu daha iyi değil mi?
Ve G-sycn de olması iyi bir avantaj olurdu.
Elbette senin seçmiş olduğun iyidir ama hangi açıdan çünkü aralarında pek bir fark yok ikisinin de kendine göre artıları eksileri var.
Senin seçtiğin :
144 Hz 2K IPS Panel QHD
Benim gönderdiğim :
144 Hz 1080P TN Panel FHD
Aralarındaki fark tasarım boyut ve güç tüketimi açısından çok farklı.
Benim attığım daha az güç tüketiyor kontrast oranı USB Type-A girişi vesaire saymadığım daha çok özelliği var ancak seninkinin de diğerine göre bir çok özelliği var.
Sonuç olarak gözle görülür tek fark IPS ve 2K özelliği diye düşünüyorum.

2K monitör bakmanı tavsiye ederim,
Bütçene uygun IPS olarak bu olabilir.

En azından sol kenar da G-SYNC logo su bulunan alırsan ya da modüllü başın ağrımaz ileride de pişman olmazsın.

Hocam yanlışın var benim attığımda 1080p Full HD
Panel kalitesi olarak lg derim asus da fena değil.
Lg de çok hoşuma gidiyor ama hani dedtek kısmında hangisi daha iyi onu tam çözemedim
eyw hocam 2k tabikide olabilir ama gigabyte’a biraz uzağım
En azından sol kenar da G-SYNC logo su bulunan alırsan ya da modüllü başın ağrımaz ileride de pişman olmazsın.
hocam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…