4000 TL Monitor onerisi

Bütçe
4000TL
Pekala teşekkür ederim peki ayni AOC modelin VA paneli is gorur mu?

Diger modeli Sinerji adli bir magazada buldum onu da size sormak istiyorum o magaza guvenilir midir iade veya servis bakimindan.

VA panele hiç girme.

İtopya, Sinerji, Gaming.gen gibi firmaların müşteri ile ilişkileri malı satana kadar iyidir. Sonra firmaların garanti belgesine koydukları servisler ile iletişime geçmek daha iyidir.
Servis ile çözülemeyen konularda iadeye veya değişime gidilir. Onunda kararını satıcı verir.
Kısaca sorun yaşanmaması daha iyidir. Bu yüzden hep mağazadan almak iyidir derim.

VA panele hiç girme.

İtopya, Sinerji, Gaming.gen gibi firmaların müşteri ile ilişkileri malı satana kadar iyidir. Sonra firmaların garanti belgesine koydukları servisler ile iletişime geçmek daha iyidir.
Servis ile çözülemeyen konularda iadeye veya değişime gidilir. Onunda kararını satıcı verir.
Kısaca sorun yaşanmaması daha iyidir. Bu yüzden hep mağazadan almak iyidir derim.

Hocam size bir sorum olacak bu motitor alınır mı? Ve hangisi daha iyidir? AOC'mi Gigabyte'mı.

Hocam size bir sorum olacak bu motitor alınır mı? Ve hangisi daha iyidir? AOC'mi Gigabyte'mı.

AOC daha iyi. Gigabyte AOC olmadığı zaman ya da 3.5K bandına düştüğü zaman alınır. Diğer türlü AOC her koşulda daha üstündür. Bunları çok tartıştık. İçin rahat olsun. Sadece mağazadan ürün almaya çalışın. 👍

Bütçe 250TL daha artarsa.

Editliyorum:

Bunu aldim Sinerji sitesinden keske magazadan alabilsem ama maalesef yurtdisindayim ve 2 ay gelemeyecegim butun onerileriniz icin teşekkür ederim.

Bunu aldim Sinerji sitesinden keske magazadan alabilsem ama maalesef yurtdisindayim ve 2 ay gelemeyecegim butun onerileriniz icin teşekkür ederim.

Ürünü 2 ay evde yatırmayın. Açtırın ve kurun. Olası sorunda 14 günlük iade hakkınızı ziyan etmeyin. Bu teknoloji ürünü çünkü.

Hocam affedersiniz benim konuyla alakam yok ama işi bileni bulmuşken sorayım dedim.
Philips 24" 24M1N3200VA/00 165Hz 1ms VA panel monitör nasıldır? Sizce 3.600'e alınır mı?

Şu an en düşük 3850TL olarak gözüküyor biraz daha ekleyip yukarıdaki AOC ürününü alın. Kendimde AOC'i aldım tavsiye ederim. Philips VA panel ve VA panellerde ghosting sorunu çok fazla yaşanıyor. Siyah ve beyaz renkleri IPS panellere göre daha iyi ama renk doğruluğu ve 178 dereceye kadar olan görüş açısında renk kaybının az olması IPS paneli daha iyi yapıyor.

Hocam affedersiniz benim konuyla alakam yok ama işi bileni bulmuşken sorayım dedim.
Philips 24" 24M1N3200VA/00 165Hz 1ms VA panel monitör nasıldır? Sizce 3.600'e alınır mı?

Bazen kullanıcılar VA panel istiyor. O zaman öneriyorum. Çünkü renk konusunda çok başarılı bir monitör. Pivot var. Ergonomik olarak da iş fazlasıyla görüyor. Lakin VA panel sıklıkla önermem. Motion Blur var monitörde ve FPS oyunlarında rahatsız eder. Alabiliyorsan IPS bakın ve bütçe varsa AOC önerimizdir. 👍

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı