4000 TL oyuncu koltuğu önerisi

Bütçe
4000

Yaqiz

Decapat
Katılım
19 Şubat 2021
Mesajlar
349
Merhaba, 1.75 boyundayim ve 65 kiloyum. 4000 TL'ye kadar bütçem var. Hangi oyuncu koltugunu onerirsiniz? Bazi oyuncu koltuklarinda oturma yerleri uzun kullanim sonrasi soyulmalar oluyor. Dxracer p serisini begendim ancak yine oturma kısmı deri oldugundan icimde bir suphe var. Yardimci olursaniz sevinirim.
 

Dosya Ekleri

  • dxracer-profesyonel-calisma-ve-pc-oyun-koltugu-siyah-3575-dxracer-prince-serisi-dxracer-p-seri...jpg
    dxracer-profesyonel-calisma-ve-pc-oyun-koltugu-siyah-3575-dxracer-prince-serisi-dxracer-p-seri...jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 65
Neden bu kadar pahalıyı geçtim. Neden bu kadar para vermek istiyorsunuz. Gerçekten inanılmaz rakamlar. 4 bin lira gibi bir paraya öneri görünce ben üzüldüm.
 
Şok Market'e önümüzdeki hafta Rampage oyuncu koltuğu gelecek 1.599 TL fiyatı >>> ŞOK 19 Ocak 2022 Aktüel Ürünler Kataloğu Ayrıca rampage klavye, mouse, kulaklık ve mouse pad gibi ürünler de var
Bunları internetten alabiliyor muyuz? Yoksa Şok mağazalarından birinde bulmamız mı gerekiyor?
Markete gelecek gibi görünüyor. Markete gelmeyen ürünlerde ücretsiz kargo ile diye belirtiliyor ama oyuncu koltuğunda bu ibare yok. Zaten daha önce de satılmıştı Şok Markette ben görmüştüm. Markete geliyor yani ama her mağazaya 1 adet falan gelir büyük ihtimalle
 
Adamın parası var almak istiyor herkesin derdi neden bu parayı ona veriyorsun olmuş, arkadaşım adamın parası var demek ki, varsa fikrin söyle, yoksa yazmayıver şu konuya.
 
Bu onun parası ile ilgili bir konu değil aslında geneli ilgilendiriyor. Aslında bir koltuk elinde sonunda. Çılgınca paralar vererek piyasa uçuyor. Biraz daha mantıklı bakmanızı tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı