4000 TL sistem önerisi

KaanAvc1

Picopat
Katılım
4 Mayıs 2021
Mesajlar
109
Yer
PC Yanı
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bütçem 4000 TL (monitör hariç). Valorant'ta Low ayarlarda 100 FPS benim için iyi. Twitch'te Valorant yayını yapabileceğim bir sistem olursa mükemmel olur. Sistem önerilerinizi bekliyorum.
(Hazır sistem olsun parçaları birleştirmekte pek bilgim yok)
 
Toplama ile en fazla bu kadar olur. 4650G koyacaktım ama bütçeyi 400 lira kadar aşıyor. Hazır sistemlerde ise GameGaraj özelinde konuşuyorum 3400G için stok yok. Şunu da belirtiyim attığım linkteki işlemci kutusuz ve fansız olarak geliyor. Kutulu hali 3K bu yüzden mantıksız. Fan önerisi gelir çok anlamıyorum. Konu sistem önerisinden çıkıp Turbox alınır mı alınmaz mı mevzusuna dönmüş. Alınsaydı zaten Turbox önerirdik.
 
Izoly ve Turbox kesinlikle alma ama o fiyata da çok iyi bir PC toplanmaz. Bence bütçeni arttır. İlla da oyun oynamak istiyor. Bence Xbox veya PS4 alabilirsin. Şu an PS4 Mega Pack 3.999 3 aylık Plus, GTA 5 God of War, Days Gone ve Fortnite veriyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O parçaları ben nasıl birleştireceğimi bilmiyorum o yüzden hazır sistem arıyorum :)

Sistem toplamak basit özellikle APU ise. İnternette tonlarca video var ama daha önce hiç deneyimlememiş gözüküyorsun bu yüzden güvenilir bir bilgisayarcıya götürüp toplattırabilirsin.
 
@Xefe. Bey.

1621368101631.png


Attığın linkteki işlemciye bakıyoruz Q2"12 gözüküyor.
Ve bu da demek oluyor ki 2012 gibi çıkmış bir işlemci.
Yani attığınız linkteki işlemci 9 yaşında, bu işlemci günümüz oyunlarını bile açamaz.
Biriyle tartışma yaparken araştırıp da gelin kulaktan dolma bilgilerle tartışmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı