napiyoruzki
Hectopat
4000 TL'ye sistem ve alabileceğim uygun fiyatlı bi site öneren var mı?
Bu kasalarda genellikle anakarttan, psudan ve kasadan kısıyorlar pek önermem ama bakılması lazım.ben gidip elden alacak sandım elden bence en iyi itopya eğer siteyse bence incehesaptan webteknonun bilgisayarı üzerinden oynama yap inanılmaz ucuz 2060 lı hazır sistemi o paraya bulamazsın
Bu kasalarda genellikle anakarttan, psudan ve kasadan kısıyorlar pek önermem ama bakılması lazım.ben gidip elden alacak sandım elden bence en iyi itopya eğer siteyse bence incehesaptan webteknonun bilgisayarı üzerinden oynama yap inanılmaz ucuz 2060 lı hazır sistemi o paraya bulamazsın
2600 yerine 1600 olmalı.Bütçe 4000 tl imiş ben 4500 sandım ben teknobiyotik p1.5 toplama kasasını öneriyorum kasa ve psu dışında bence alınabilecek en iyi pc kasa hakkında kötü bir şey duymadım orta üstü diyorlar ama ilerde psu değiştirlebilir ve bir 8 gb daha eklenebilir
ayrıca bende almayı düşünüyorum
Hocam bende aynı kasayı sipariş etmeyi düşünüyorum. Eline ulaştıktan sonrada durumla alakalı bilgi verirsen sevinirim.teknobiyotik'ten p1,5 sipariş ettim teşekkürler herkese.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.