4000 TL Sistem Tavsiyesi

Buyrun. Oynacağınız oyunlar zaten düşük alan kaplayan oyunlar. O yüzden 240GB SSD koydum. Çok güzel sistem oldu. Hem de bütçenizin altında kaldı. ( 3985.86 TL )

Not : SHP650 yani 650W güç kaynağı koymamın sebebi hem fiyatının ucuz olması hem de ileride bir upgrade yapacağınız zaman sıkıntı yaşamamanız. Eğer herhangi bir parça hakkında tereddüte düşerseniz veya soracağınız sorular varsa cevaplayabilirim.

Güç kaynağı konusu :
RAM nerde?

2000 MHz demedim 2666 MHz alması önerim 2666 MHz ile 3000 arasında FPS farkıda az olur hele bu Intel işlemci, Ryzen'larda o dediğin fark büyük oluyor. Intel'de olmuyor.

Maximum 5 FPS fark oluyor Intel ve Ryzen arasında 400 lira 5 FPS için kimse çöpe atmaz.
Ayrıca bunuda ekleyeyim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fanboyluk yaparak insanlara zarar ettirmemeniz insanlar için daha iyi olur.

Maximum 5 FPS fark oluyor Intel ve Ryzen arasında 400 lira 5 FPS için kimse çöpe atmaz.
Ayrıca bunuda ekleyeyim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kullanılan ekran kartı 1650 Super değil. 1650. Yani RX 570'ten bile güçsüz bir kart. Bir de RX 570 vs. 1650 Super testlerini izleyin bakalım. :)

.

Kullanılan ekran kartı 1650 Super değil. 1650. yani RX 570'ten bile güçsüz bir kart. Bir de RX 570 vs. 1650 Super testlerini izleyin bakalım. :)

.
Arada yine 400 lira fark var ama 60 FPS'ten sonrası ne işe yarar? 20 FPS ile 40 FPS gibi olsa tamam ama 60 ile 80 arasında pek bir fark yok.
2020'den geliyorum 1650S + i3 9100F ile Ryzen 3 3100 + RX 570 aynı güçte.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı