4000 TL sistem toplama tavsiyesi

Hocam şimdilik bunlar ile bile 3500 tl tutuyor eğer ki bütçenizi 1.5 katına çıkartabilirseniz size söz veriyorum güzel bir bilgisayar toplayacağım.

3060 lı mı? Sistem toplama konusunda bilgisi olmayan bir kişi daha. Stok beklemeyin stok bekleye bekleye herkes bir hal oldu. Her şeyin fiyatı artıyor.
Anakart yok kasa yok psu yok depolama yok mümkünse siz toplamayın.

3060 lı mı? Sistem toplama konusunda bilgisi olmayan bir kişi daha. Stok beklemeyin stok bekleye bekleye herkes bir hal oldu. Her şeyin fiyatı artıyor.
Hocam 2-3 sene dedim Allah'ın izni ile hem vergiler azalacak hem de dolar düşücek 2023 te süper hüç olacağız demiyorum vergiler azalacak diyorum.
Anladınız siz ne demek istediğimi fazla konuşmak istemiyorum.

Şuanda bu sistemde anakart ssd kasa powersupply vs. yok onları nasıl halledeceğim ?

Attığın sistemin anakartı, depolama birimi, kasası ve güç kaynağı yok.
Peki stoklar yenilenirse piyasa ne kadar düşecektir ve nasıl bir sistem toplayabilirim ?
Piyasalar Türkiye'de olduğumuz için belirsiz. Ne desem yalan olur ama zaten şu an sistem toplamanıza imkan yok. Stokta ekran kartı yok çünkü. Olanlarda fahiş fiyatlara satılıyor.

Hocam arkadaşların çoğu katılmayacaktır ama bence stoklar gelse dahi pek fiyat farkının olacağını düşünmüyorum çünkü malum ülkenin ekonomisi her gün geriliyor her gün dolar artıyor o yüzden her geçen gün de fiyatlar artıyor belki beklerseniz fiyatların daha da çok artma ihtimali var bence ekran kartı 2. el olan bir sistem toplamanız en yerinde karar olacaktır.

Anakart yok kasa yok psu yok depolama yok mümkünse siz toplamayın.
Hocam eğer bir sonraki yorumumu okusanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Hocam sonraki yorumumu okuyun lütfen.

Fiyatlar değişecektir. Benim 1100 TL'ye aldığım RX 570 Armor şu an da 9000 TL'ye satılıyor trendyol'da MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC RX570 8GB GDDR5 256B (1XDVI 1XHDMI 3XDP) Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - Trendyol eğer stoklar düzelirse en fazla 2500 TL olur. Biraz daha bekleyip sıfır alması yararına olur. Eğer acelesi yoksa tabii ki.
İnsanlar 2-3 senede şirket kuruyor. Bu kadar süre sistem toplamak için beklemek mantıklı değil.

Şimdi bu 4000 TL hiç az para değil ve ben bu fiyatlara düzgün bir bilgisayar toplayamıyorum. Mecbur 2. elmi satın alacağım yani ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…