Merhaba benim 4000TL kadar bir bütçem var. Bilgisayar toplamak istiyorum monitör klavyem ve farem var RX 580 le RX570'li bir PC toplamak istiyorum. Ryzen 5 1600 1TB harddisk kasa güç kaynağı istiyorum. Nasıl bir PC toplamalıyım sizce? Bir de ekran kartının 4 GB olmasıyla 8 GB olması arasındaki farkları söylerseniz sevinirim.
VRAM kapasitesi çok önemli değil, onu kafanıza takmayın. Eğer depolamayı çok kullanıyorsanız 120 GB SSD+1 TB HDD tercih edebilirsiniz. R5 1600 stok sorunu var, yerine R3 3100 tercih edin. Ekran kartı okraka 1650 Super alabilirsiniz.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Bence bu sistem 4000TL bütçe için en ideal.
Tabii hazır sistem bakıyorsanız.
www.teknobiyotik.com
Bence bu sistem 4000TL bütçe için en ideal.
Tabii hazır sistem bakıyorsanız.
Kaliteli bir 400W bile yeterli oluyor bu ekran kartına, GTX 1650 Super 100W tüketirken RX 570 150W tüketiyor, ben kasa ile beraber 500W koydum hem ileriye yönelik olmasından hem de fiyatının çok uygun olmasından dolayı.