4000 TL sistem toplama

Bütçe
4000tl

sasfrety

Femtopat
Merhaba benim 4000TL kadar bir bütçem var. Bilgisayar toplamak istiyorum monitör klavyem ve farem var RX 580 le RX570'li bir PC toplamak istiyorum. Ryzen 5 1600 1TB harddisk kasa güç kaynağı istiyorum. Nasıl bir PC toplamalıyım sizce? Bir de ekran kartının 4 GB olmasıyla 8 GB olması arasındaki farkları söylerseniz sevinirim.

4112 TL.

Bence bu sistem 4000TL bütçe için en ideal.
Tabii hazır sistem bakıyorsanız.
sistemi beğendim güzel sistemmiş ama teknobiyotik fazla güvenli değil diyorlar ne yapmam lazım

Sizin attığınız sistemde 1650 Super'i sevemedim onun yerine ne koyabilirim söylerseniz sevinirim.

Neden hocam? RX 570 8 GB ile karşılaştırma videosunu atıyorum sevilmemesi için hiçbir nedeni yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beğendim biraz araştırdım ne kadar PSU lazım bu sistem için.

Kaliteli bir 400W bile yeterli oluyor bu ekran kartına, GTX 1650 Super 100W tüketirken RX 570 150W tüketiyor, ben kasa ile beraber 500W koydum hem ileriye yönelik olmasından hem de fiyatının çok uygun olmasından dolayı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı