4000 TL Tablet Tavsiyesi

quantumbohr

Decapat
Katılım
14 Mayıs 2021
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar.

Başlıkta okuduğunuz gibi 4000 TL civarında tablet + kalem almak istiyorum. Üniversite öğrencisiyim. Deftere not almayı pek sevmiyorum ve özeti fazla uzatıyorum. Haliyle bu da benim için vakit kaybına dönüşüyor ve verimli olmuyor. Slaytları yazıcıdan çıkartmak da istemiyorum hepsi birleşince karman çorman bir yığın haline geliyor ve bir konuyu açıp okuyacağım zaman bulmak zor oluyor. Zaten bir de kartuş doldurma derdi var. Konuları tabletten açıp gerekirse üzerine kalemle kısa kısa notlar almak istiyorum. Böylelikler notlarım daha derli toplu ve kolay erişilebilir olacak benim için. Başka herhangi bir amacım yok. Ders amaçlı. Ders amaçlı yazılımları kullanabilmem ve kalem ile not alabilmemin iyi olması en önemlileri. Öneride bulunabilir misiniz?

Teşekkürler.
 
Arkadaşım bu tabletle ne yapacaksın? Ona göre önerelim.
Arkadaşım 4000 TL'ye ben tablet alırsam ders yapmam oyunda oynarım.
Arkadaşım, niyetimi konuda açıkça belirttiğimi düşünüyordum. Ders amaçlı kullanacağım. Slaytları depolayıp üzerlerine not alarak çalışacağım. 4000 TL'ye kadar bütçem var. Eğer daha az fiyata işimi rahatlıkla görebileceğim bir önerin varsa ona da hayır demem zaten.
Apple olursa 8. nesil iPad.
Ekstra olarak kalemini de almam gerekiyor mu? Yoksa yanında kalem de geliyor mu? Ayrıca 7.nesiller ile aralarında çok fark var mı?
Apple olursa 8. nesil iPad.
Ekstra olarak kalemini de almam gerekiyor mu? Yoksa yanında kalem de geliyor mu? Ayrıca 7.nesiller ile aralarında çok fark var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı